Sfnur Piyemses çok zayıf iyi değil ya gerçekten ben şuannumum göbeğim hariç belimde kıvrım kalmadı resmen düz ya düz iniyorum napcazz böyle 😀😀 biizim derdimiz bitmez 😀
Sfnur Piyemses bende 162 boy 45 43 kilo falndim eskiden pantolon içine tayt giyiyorum bacaklarım kalın gözüksün diye beyinimix etkiliyor sanırım zayıfım dedikçe zayifliyoruz hiç kilo alamıyorum sonra bı aldım kilo aldım aldım diye diye aldimn 😀😀😀
Piyemses Sfnur ciddi misin 😅😅😅 geçen kilo aldıran çok övülen Bi tarif vardı bebe bisküvisi süt muz Bal yulaf ezmesi Kuru üzüm ceviz bunları robottan geçirip içiliyodu denedim 2. Yudumu içemedim o Ka güzel şey çöp oldu tek tek yesem daha iyiydi 😅
_Miniktirtilinannesi_ Sfnur komşumun küçük oğlunda vardı çocuk Dr dan sonra düzeldi vitamin eksikliği varmış adını unuttum bariz belliydi büyük ihtimalle değerleriniz düşmüştür
_Miniktirtilinannesi_ Sfnur eski komsumdu ama iç hastalıklars dahiliye bakiyr kan degerinizede bakıp uygun vitamini verecektir cildiyeye daha çok dış etkenlerden kaynaklıysa yol gösterir vitamin değerleriniz iyiyse sonra cildiyeye gidin bence