Nimess kesinlikle öyle. 🙂
Ek Gıda Fikir Alışverişi 😊
TombulHatun ah ah görecek miyiz o kendi yediği günleri 😄😄
En çok yaptigim kereviz çorbası sifa deposu 1 kasik tam bugday ununu az yagda kavuruyoruz uzerine 1 havuc 1 patates kereviz 1 sogan ve 1 sarımsak dograyip atıyoruz.uzerine su ve kemik suyu ekleyip pişiriyoruz . Pişince blendirdan geçirip 1 bardak sut ekleyip az daha kaynatiyoruz misssss gibi oluyor
Mera3939 Elinize sağlık,listeye alındı 😍
zarifhanim kaç aylık bebiş için
JartiyerliKedi Alerji yapma riski en az olan meyveler olduğu için 6 aydan itibaren verilebilir 🙂
zarifhanim teşekkür ederim canım
TombulHatun Şubat doğumlu galiba kızınız dişi kaç tane ben hiç vermedim katı şeyleri boğulur diye çok korkarım ilk bebeğimdede öyleydim pütürlü veriyorum ama katı şeyleri vermedim
JartiyerliKedi Rica ederim 🌸
zarifhanim ya bende diyordm ama fırsat verince yiyormuş çocuk hemde bayıla bayıla biraz batıyo ama olsun 😀😀
TombulHatun tüm eve sofra bezi sermeye razıyım 😄😄
Beyaz top tarhana yapiyorum ben onu da cok seviyor
Geceden suya koydugum beyaz tarhanayi suyla pisiriyorum. İyice yumusayip corba kivamina geldikten sonra çırpılmış yoğurt ekleyip çiğ sarimsak rendeliyorum. Naneli yag hazirlayip uzerine dokuyorum. Yogurt corbasina benziyor soguk corba olarak da veriyorum epey seviyor❤️
2minikmucize 3 mart doğumlu. 1 tane minicik görünüyor daha tam büyümedi dişi 2de patladı gelir bi kaç güne Bende en baştan beri pütürlü verdim hep korkuyordum geçen akşam eşimle yemek yerken ekmeğe uzandı verdim eline bakim napıcak diye bir güzel o ekmeği kemirdi yedi emerek. Dedim tamam artk verebilirimdün ilk defa verdim. Bugünde mücver yapıp vereveğim eline
TombulHatun bende öyle yapıyorm bide üstüne çalışıyorum ama onun o keyifli yemesine değer halı bile batsn yıkanır 😀 öyle güzel kemiriyor otur izle bütün gün 😀
zarifhanim afiyetler.olshn yarasin yavrucagina🥰
Bizde yavaştan başlayacağız inşallah verebileceğim öneri yok ama alacağım çok aşırı faydalı bir post oldu her birinize teşekkür ederim önerileriniz için
bugün ki kahvaltımız tereyağında yumurta sarısını pişirdim 1 tatlı kaşığı labne 1 çay kaşığı pekmez çeyrekden biraz fazla avokado ile karıştıırp verdim
TombulHatun Ya öyle mi biz de şubat dolmamış sonlarında ben de pütürlü verdim ama korkuyorum benim ilk çocuğum da değil ama ben çok korkuyorum çocuklara böyle Boğulacak diye Geçen elma verdim eline bayağı bir böyle kusması geldi denesem mi bilmiyorum zaten buarak ishal ve kusması var
Deleted10 Onu nasıl yapıyorsunuz yazın mı hazırlıyorsunuz. Ben hep ege usülü turuncu tarhana kurutuyorum yazları, hiç beyaz denemedim 😊
zarifhanim
Babaanne anneanneden yararlanıyoruz 😂 öyle yeteneklerim yok maalesef