Menekseyapragi Sedaa benim eşim de öyle 2 sn sonrası çıkacak olan şeyler ilgimi çekmiyo çıplak seviyorum diyo 🤭 Hatta bi keresinde biri mavi biri bordo saten gecelik arasında kaldım hangisi güzel dedim ben gecelik sevmiyorum biliyorsun dedi e sen giymeyecen zaten ben giyecem dedim 😁😁
KirmiziOjeli papatya_ jartiyer ve harness erkeklerin önceliğidir diye düşünüyorum sevmeyen erkek olamaz, vucut çorabı en son sıradadır 😀
Bi-dal-alirim Vücut çorabı çok hoş oluyor eğer kilo probleminiz yoksa fakat cok dayanıksız, 1 gecede ciddi anlamda yırtıldı ve yaklaşık 100 tl çöpe gitti, bilginiz olsun.
Kedivelisi papatya_ hepsinin yeri zamanı farklı, romantik ama seksi olsun derseniz kesinlikle jartiyer, sevmeyen kimseyi tanımadım. Partnerim başka bişeyle ilgilenirken yaramazlık yapmak isterseniz kostüm, alkollüyseniz vücut çorabı ya da harnes
MarieLaforet papatya_ gay olmak istemezdim ama şu anki aklım erkeklerden başka cinsi çekici bulmuyor 🤣
Mirinda papatya_ ben vücut çorabını çok beğenmiyorum yani vücudunun çok çok güzel olması lazım yoksa güzel durmuyor bence. Jartiyerciyim ben 🔥
zarifhanim papatya_ Bence bir harness set deneyin, bedeninize o şansı verin. Zaten onların şartiyer gibi belden bacaktan kemerleri oluyor. Alışılmışın dışında, zincirli mincirli modellerden 🤭😄😄
zarifhanim papatya_ şartiyer nedir ya şartel gibi 😄 yanlış yazmışım. Orasını bilmem artık, kelepçe kırbaç ürkütücü şeyler 😆😆