Kızlar yaşayan oldumu acıyodu bikac gündür peceteyle silerken , şimdi baktim et sarkmış bir parça normal durmuyo gibi ya olan varmi bu nedir (Doktora gidicem inşallah)
Normal doğum sonrası vajinadan et parçası sarkması
Peridehatunu normal doğum mu yaptın ben hiç duymadım bence hemen gitmelisin doktora
Peridehatunu normal dogum yaptim hic yasamadim oyle bisey 🤷♀️
Peridehatunu kaç ay oldu doğum yapalı
Ask_hosmus 1yil tam
Peridehatunu o zaman bi doktora görün canım idrarını kaçırıyomusun
Peridehatunu 3.5 yıl oldu normal doğum yapalı öyle bişey olmadı
Ask_hosmus Hayir idrar kacirma yok
- Düzenlendi
Peridehatunu 2 tane normal doğum yaptım birini 2 buçuk sene önce birinide 3 ay önce hiç öyle bisey yaşamadım bence bi doktora git canım Allah korusun kötü bisey falan olur aklında kalacağına direk acile git bence
Peridehatunu doktoruna gözük o zaman kesin ilerde sağlığına ilgili sıkıntı olur
Peridehatunu normal doğum da kesi olduysa öyle bı parca oluyor bende de var 9 sene oldu tam makata yakın basur memesi gibi duruyor ama et parçası dikerken öyle dikmiş doktor
- Düzenlendi
Ayseeee Evet aynen anlattığın gibi kesiğim vardi evet kesmişlerdi sonra hic düzelmedi zaten simdi orasi halâ hassas aciyo yani😔 benimkini ebeler dikti ebeler yaptirdi doğumumu. Tirnak boyutu kadar var yumuşak bir parça🥺
Peridehatunu aynn benim kide öyle gecmiyor
Peridehatunu ben normal dopum yaptım o et parçası sarkma bende de oldu hem kaşıntı hemde acı hissi vardı ama bi kaç sonra kendiliğinden gitti doktorlarda normal buluyolarmış bi tanıdığımın başına gelmişti birkaç yerde daha duydum o yüzden doktorada gitmedim
Poyraztaha30 doğumdan ne kadar süre sonra oldu bu peki?
Peridehatunu son durumun nedir tatlım?
O yanlış dikilmeden kaynaklı benimde makatla vajina arasında bir şişlik var maalesef ki yanlış dikim yüzünden öyle 7 aydır doğum yaptım ve hala arada ağrıyor sızlıyor
Peridehatunu böyle pembe bişey dimi bende de var ama hiç ağrı yapmadı bugüne kadar
2020Dnz acısı suanda yok ama sert iliskide cok aşırı hassas, yaptirmiyo pek yani canım eminim dikiş yeri tam orasi çok küçük turnak kadar bir parça var ama.