Kızlar yukarıda yazdığım gibi eşimde erken boşalma sorunu var çok fazla araştırma yaptım soyledi uyguladık ama cözüm bulamadık geçmiş postları okudum bu macun gerçekten faydasını gördümü eşiniz internetten alıcam ve hangi marka alıp kullandıneşiniz öneri verirmisiniz
epimedyumlu bitkisel karışımlı macun markası
Kızlar themra diye bir marka aldım ama yğzde yanma falan yapıyormuş kullannan varmı yazsrmısınız
minniemouseee kızzz ben yeni macun aldım kadın bana çok önerdi şiddetle kullanalım.sanq soylerim baş agrisida yapmıyormuş epimedyum eşimde baş ağrısı yapmıştı
ketenprenses adı ne soyler misin canım
minniemouseee önce demiyeyim eğer beğenirsem söylerim 😊😊
minniemouseee eşim bazen kullanır trendyol da aktarda falan var kırmızı kutulu epimedyumlu yazar üzerinde. Faydası oluyor. Esimde sorun yok ama uzun sürmesi için arada kullanır.
ketenprenses tesekkürler
Bal_kizin_annesi tesekkürler bakalım şipariş ettim ama internettwn yorumları okuyunca bi korktum ne biliyim adama zararı olmasın birde diye
minniemouseee kişiye göre değişir tabi eşimde bisey olmadi sizde de olmaz ins
Biz de kullandık onu 2 3 gün önce belirtilen miktarda kullanılması şart ben ilk gün hicbirsey hissetmedim istek filan da olmadı yani 2. Günü tekrar yedim ve kalp çarpıntısı yaptı daha da yemiyorum ama eşime baya baya yaradı 😂
ketenprenses bende burda bekleyim bari 🙋🏼♀️😂
minniemouseee hepsi buradadan themra epimedyumlu macun aldim burdan gorerek. Geŕcekten ERKEN boşalma sorun olan esimde hic bir fayda etmedi.. 3 fefa kullandik ise yaramadi attik..