oradakibirisi bence çocuk tek taraflı istenip yapılacak bir şey değil yanlış anlamayın şu zamana kadar ortak kararla beklemişsiniz bi şekilde sonuçta denememişsiniz. Deneme yaptığımız bu süre kendinizi bu kadar üzeceğiniz bir zaman değil biraz daha sabredin deneyin rabbim gönlünüze göre versin ❤️

oradakibirisi rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin size ❤️ Gönlünüzü ferah tutun bizim şer gördüğümüzde hayır, hayır gördüğümüzde şer vardır 😇

merhaba yeni katıldım kızlar 2 bucuk senelik evliyim ama bebegim olmuyor ilk bir bucuk sene doktora gittim hiç sorun yok dedi olur dedi ama evlendigimizden beri korunmadım bir kere bile ama çocugumuz olmuyor yaklaşık7 8 aydır bazı nedenlerden dolayı hastaneye gidemiyorum birsürü kür folllik asit kullandım ama işe yaramadı başına gelen varmı ? ne tavsiye edersiniz

oradakibirisi canım İnan 7 ay boyunca eşimle denedik olmadı bende artık vazgeçmiştim belli etmiyordum ama adet zamanı adet olunca üzülüyordum geçen ay hiç o kafayla girmedim ilişkiye hemen ayağa kalktım tuvalete gittim önemsemedim adetim 2 gün geçikti yok olmaz dedim ama şuan hamileyim daha çok yeni yolun başındayım ama herşey kafada bitiyor bana bunu çok söylediler ben çok kafama takmıştım haklılarmış