Akrep mrs_kralice Akrep burcuyum. Burcumu çok seviyorum ya hiç eksisi yok bana göre , ama aşırı takıntılıyım sadece🙈
mrs_kralice Akrep bence eksiğinizin oldugunu düşünmemeniz bile benim için bir eksik🤣😂 ama siz mükemmelsiniz harikasınız 👻🔥
Akrep Denizgoz Bir arkadaşım vardı. Akrep burçlarını hiç sevmezdi geçmişinde ne yaşadıysa artık akreplerle. Eski arkadaşım oldu bu yüzden ahahahhah sırf burcum akrep diye anlaşamıyordu benimle başka burç olsaydım bi şansımız vardı bence😂
mrs_kralice Denizgoz bak yaaa su akrepin özgüvenine bak işte en cok zaten bu yanını seviyorum şu burcun🔥🔥👻
Denizgoz Akrep Yaaaa ne komik insanları burca göre değerlendirmek bana da hep akrepler kötü olur kinci olur sen öyle değilsin akrep olduğuna emin misin derler😀bence tamamen yetiştirilme tarzı insani değerler insana yön veren.
mrs_kralice Denizgoz ya kesinlikle öyle ama gercekten bazen o kadar tutuyorki genel burc huyları bazı burc insanlara sok olursun mesela ben mesela eşim mesela annem günlük aylık yorumlara inanmıyorum sahsen ama burcun genel bazı huyları yapıları oluyor ona inanıyorum
Akrep mrs_kralice Valla bizde akrabalardan yakın olduğum 5-6 tanesi akrep. Bazen aynı ortamda olmak zorluyor insanı. Çünkü gerçekten takıntılı huylarımız var ve farklı farklı takıntı olunca çekilmiyor 😂 eşim kova. Ben en çok kovaları seviyorum.
Patmem Koç burcuyum yükselmenin balık, eşim kova burcu yükseleni yengeç, büyük oğlum akrep, küçük oğlum balık burcu bakalım izleri neler bekliyor 🙈😂
Birmelekannesii İkizler burcuyum, çoğu özelliğini taşırım 😎 Öğrenmeyi severim , Özgürlüğüne düşkün biriyim ve tarafsızımdır herzaman ☺️
Birmelekannesii mrs_kralice İyidir ikizler 😃 Çok kırıyorlar ama bizi olsun🤣 Ben çok ince düşünceliyim bilmiyorum varmı benim gibi fazla ince düşünceli ikizler 🙈
mrs_kralice Birmelekannesii ay benim oglumda nasıl nazlı 1 bucuk yasında ama az öte git desen aglar 😅