Edepyahu Sarikus sirke ile tahret, maydonoz suyu, soğan kürü , travazol hamileyseniz dikkat edin araştırın bende çok çektim hamileyken başından sonuna kadar
Nurrr98 Bir de seba med intim yıkama jeli var. Bir daha olmaması için arada onu kullan istersen canım. Ben de aynı dertten yakiniyordum. Doktorum onu önerdi. Baya bir işe yaradı.
Sarikus CilekliVotka o kremi surunce on kati daha fazla kasindi uc kere surdum ucundede fena yapti sonre sirkeli su kullandimda gecti
CilekliVotka Sarikus Aaa öyle mi çok şaşırdım ben sürer sürmez geçerdi o yüzden şaşırttı belki sizde reaksiyon göstermiş olabilir
Canemin_1 Sarikus yani rn iyi çözümü gerçekten onlar sunuyor bize. Şuan 3 tane fitil kullandım 11 günde gayet rahatım kasintj falan kalmadı
Peridehatunu Sarikus gyno lomexin fitil ve krem hamileyken bile gecirdi 2kere beni. Kadin doguma neden gitmiyosun gittin caremi olmadi? Bukadar niye bekliyosunki yazik degilmi sana
Adsizbayan Sarikus ay geçen hafta benimde başıma geldi bol su tüketip idrara cikarak bide peceteye sirkeyi döküp bastıra bastıra sildim 🤧 çok aciyo canın ama sakinlestiriyor baya sık yaptım çok şükür atlattim kesinlikle yapmalisin
Deleted11 Sarikus canım ben hamileyken bende de olmuştu doktor zalain diye bir krem ve fitil verdi. Birde iç çamaşırın pamuklu olmalı ve kaynatabiliyorsan kaynat sonra ütüle iç çamaşırlarını. Gerçekten hemen geçiyor öyle. Geçmiş olsun