👍soru başlıkta
Reglin bittiği gün hamile kalınır mı ??
Mutsuzummm zorda olsa bi ihtimal vardır
Mutsuzummm imkansız
Mutsuzummm kalan vardr elbet
Mutsuzummm reglyken hamile kaliniyorsa bence mantıken son gün de kalınır ama uygulamalarda düşük ihtimal diyor
Mutsuzummm imkansız.
Adeten ovulyasiya yanı sıradaki regl döneminin başlanmasına 14- gün kalmışbaş veriyor.Bu da hamile kalma riskini arttırıyor.Yumurtaküceyrenin yaşama zamanı follikuk partladıktan sonra yani 48-saat dir
Yani ilk 24-saat boyunca yaşanan ilişkide hamile kalma daha fazla.Hemen ayağa kalkmamak bacarlar yukarıda.Vajinanın üst tarafına yani mide altına hafif masaj. Daha çok işe yarar🌸
Mutsuzummm kalınır yumurtalaman ne zamansa o zaman kalırsın. Burdaki adet takvimini baz almayın standart belirliyo ben adetime 3 gün kalası hamile kaldım peridenin dediğine göre gitsem o zamanlar düşük ihtimal diye ilişkiyr bile girmeyecektm ama ovulasyonda gördüm
Mutsuzummm kalınıyor ben tam adetim bitti beraber oldum 2 hafta geçti yada geçmedi test yaptım silik çizgi cıktı doktora gittim de daha cok ufak dedi hafta hafta test yaptılar kan değerine bakıp kızıma öyle oldu bende tam bilmiyordum arkadasım demişti adet bitince beraber ol hamile kalırsın oda öyle hamile kalmış
Mutsuzummm bn kaldım cnm
Mutsuzummm ben öyle hamile kaldım canım hem de kazayla oldu
Ben kalmamistim ama kalanlar var
NORMalde yumurtlama en erken adet bitiminden 8. Günde olur pcos ve ya başka nedenlerden yumurtlama bozukluğu varsa adetliyken de yumurta döllenecek büyüklüğe gelebilir bu yüzden de hamile kalınabilir