Minnakelifim Benim oğlum olsa böyle bir kıza da denk gelse kendisini bozmayacak şekilde yetiştirmek ona bunları anlatmak ve kararı kendi olgunluğuna bırakmayı isterdim.
“Böyle bir kız” terimini postta yazıldığı için ekledim. Büyük konuşmayı da asla istemem çünkü bende bir kız çocuğu annesiyim. İnşallah bilinçli, kendini bilen kimselere denk geliriz, bilinçli nesiller olup kendini bilen nesiller yetiştiririz yıllardır gönülden ettiğim duadır. 🌿
Birde aldatan kişi kendisini aldatır. Kendi öz saygısını yitirir. Gizliden bir şeyler yapınca kimsenin bilmeyeceğini sanır fakat bu tip hatalara düşen kimsenin yüzünün güldüğüne de şahit olmadım. Mutlaka bir bedel ödüyorlar huzurları kaçıyor çünkü güvensizlik ihanet barınıyor gönülde. Bahsettiğinize göre bunları yapan kişi gerekli olgunluğa ulaşmamış küçük bir genç kız, yarın bir gün ya nişanlısı görür nişanı atar, ya da birileri ile dalga geçiyorsa kendisiyle de dalga geçilir. Yani olan yine kendisine olur. Ama umarım bir gün farkına varacak ve olumsuz sonuçlar aldığı için bu işten sıkılacaktır.. Kınayan taraf biz olmayalım o sebeple.