Olivetti kocasinaasik2 yok nerdeeee . Bazen lijet bazen epilatör aleti . Valla uğraşılacak dert değil ama
Lagosiyawo kocasinaasik2 ben zaten lazerliydim pek tüy yoktu ama iki hamileliğimdede doğuma girmeden önce tek tük bi kaç tane sarımsı tüyler vardı eşime rica ettim ağda bandıyla aldı utanacak bişey yok canım
Lavinia_ Lagosiyawo konu ile alakasız ama 🤭 evlenmeden önce lazerliydiniz mi? Genital için soruyorum çocuk için falan bir problem olmadı dimi?
Uykuperisi Valla iyi gün kötü gün boluna demiyolar ben iki kez doğm yaptm eşim sağ olsun hep yardımcı olurdu ilk ve son zmanlrda çok kötü oluyodum bn banyoma kadar yaptrrdı
2020Dnz Anonimhatun Anonimhatun o çocuğu yaparken daha utanılacak şeyler yaptınız Çocuk öyle yapılıyor neden utanılsın ki😅doğumda da yerin dibine girmek lazım sex yaptığımızı belgeleyip veriyorlar elimize🙈 bakınız doğum belgesi..
Anonimhatun 2020Dnz o zaman eşinin her yerini gördüğünü de bilmen lazım temizlenirkende vajinanı görecek ilişki sırasında da görecek ne fark var 😂😂😂
Lagosiyawo Lavinia_ çocuklardan önce yaptırmıştım tabi ki sorun olmadı canım hatta ikinci bebeğime korunurken kaldım
Abcxyz kocasinaasik2 ben son güne kadar kendim yaptım ağdamı ama eşimden yardım isteyeceksem bile bu ağda olmazdı jiletle derdim. Çünkü ağdayı beceremez morartır vs daha sıkıntı bnce
SelinRb kocasinaasik2 benimde son zamanda eşim almıştı ben alamadığım için sonra doğum yaptım sezeryanli olduğum için az bisey tek tük çıkmıştır onda da eşim yardım etmişti😊
deleted77 kocasinaasik2 şahsen tüm vücut lazerliyim gebelik sürecindede herhangi bir problem yaşamadım lakin olsaydı da çok rahat eşime aldırabilirdim bunda çekinilecek bir durum yok zira eşler son zamanlarda perine masajıda yapabiliyor. Bu arada son aylarda ağda için herseyden önce doktorunuza danışmalısınız sağlıklı doğumlar.
Defne18 kocasinaasik2 canım bende 6 ay oldu doğum yapalı normal yaptım hep eşim temizledi solsun ilk başta bende utandım ama eşim ne var utanacak bisey olmaz dedi temizledi
Siyah kocasinaasik2 ben de hamileyim şuan şimdiden konuşuyorum yapicaksin diye yaparım diyor bence utanilacak bir şey yok hatta benden güzel yapacağı kesin bile 😂😂
Lavinia_ Lagosiyawo teşekkür ederim 😘 bende lazere gidiyorum da aklıma takılmışdı Hangi lazere gitmişdiniz acaba