Ozge49595 Anonimhatun kendisi zaten bu işi hiç yapmiyor çünkü eh kaka kendisini leylekler getirdi madem beğenemedin silip gecseydin orda kotuleyince noldu
missleyn07 Happy Momdan geldim valla bu uygulamadan asla haberim yoktu biri yazmış perideyi baktım da tam bana göre bi yermiş 🤓😅😅 hoşbuldummmmmmmm
Glcn Anonimhatun Peki benim hem happy mom hem de happy kids te olup burayi bu postla öğrenip aksine gelmem. Nerde sohbet ben orda 😂🌸
Piyemses Anonimhatun bu uygulama konusunda bende tereddüt ettim başta normal üye olmadan kullandım yeni üye oldum açıkçası herkes özgür isteyen istediği şeyi paylaşır burda isteyen de istediği posta cvp verir atıyorum bana göre paylaşılmayacak Bi post varsa giripte post sahibi eleştirmem hiç yorum yapmam daha iyi happymom da hep bebek konusu olsada arada Bi cinsel lik konuşulsa da ötesi olmuyo ciddi söylüyorum yeni üye olmama rağmen bişeyler katıyo bu uygulama
Mervekw Bende happy kidsten geldim burası daha renkli tam benlik ilişki konusunda gayet iyiym sınır yok 😉 linc yapanları anlamıyorum madem lincleycksnz bakmayın kendleri sanki dört dörtlük herkese bi kulp bulma bırakın isteyrn istedgni yazsın
Cicilibicili Anonimhatun bende ordan çok sıkıldım mesela bi kaçtır yine bi ekip kurulmus geleni linçliyorlar böyle tayfa gibi geziyorlar postlarda. hatta hafızam doldugu için de eskisi gibi girmiyorum diye sildim uygulamayı burayı daha çok seviyorum 😊
Ocalll Anonimhatun perideyi kesfettikten sonra happy mom artık aşırı sıkıcı geliyor girmiyorum bile ben