honeyland Kızlar taktik maktik yok bam bam bam yarın ilk sezeryan doğumum olacak vereceğiniz önerilere açığım gönderin gelsin ne yapmam lazım mutlaka almam gereken şey nedir tecrubelerinizi anlatın lütfen
Nimess honeyland hayırlısı olsun sağlıcakla doğar bebeğin inşallah ☺️ hasta bezi almıştım ben şimdiki aklım olsa bi de yatağa serilenler var ya bebeklerin altınada seriyoruz hatta onlardanda alırdım beni yatağa koyarken kaydırdılar ve her yer battı 🤦🏻♀️ Aklıma geldikçe yazarım şimdi aklıma bu geldi hemen
Bal10cuk honeyland Göbeğim toplansin dersen korse al canım toparlayıcı olandan toplamda 2 gun yani 48 saat yatacaksin zaten 3,4 kat pijama alabilirsin rahat olandan bide o hasta bezini hep kullanırsın pede geçebilirsin diyorlar da doğumun arkasndan adet çok geliyo bide sezeryan olunca baş edemiyorsun onu hep bitirirsin 🤗🎀 sağlıcakla gelsin inşallah bende sezeryan oldum mecburiyetten
TombulHatun honeyland sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. spinal olacaksa eğer mutlaka kahve iç çıkar çıkmaz ve olabildiğince yürümeye çalış uyuşkluğn geçtikten sonra
Trendyol honeyland depentin kulot bezi var yetiskinler icin mutlaka almalisin.sivi sabun pecete..ben kizimi her getirdiklernde ellerimi yikayp siliyordm.ha bide cantana yiyecek sakla:) yedirmiyorlr ben gizli yemistm acliktn ölcm sanmistm.
honeyland Nimess çok teşekkür ederim ☺️ Amin inşallah 🙏 nerede satılıyor A101 şok gibi marketlerde var mı acaba
Deleted11 Nimess alt açma bezi hastanede var kuzum onlar veriyor. Hatta ben çok sıkışınca lavaboya izin vermiyorlardı ondan seriyorlardı altıma öyle yap diyorlardı
honeyland Bal10cuk lohusa pedi almıştım sadece oda etrafımdakiler önerdi depend almadım e bebek markası olandan almıştım hohusa pedini de umarım beni yanıltmaz da işimi görür lohusa pedi 🙏 çok teşekkür ederim önerin için Kaç günde topladınız kendinizi birde 🙈
honeyland TombulHatun inşallalh teşekkür ederim 🙏💞 spinal düşünüyorum kahve koymamıştım çantama koyayım nescafe den bahsediyorsunuz degil mi
Byzgnl55400 Ne kadar çok yürüyüş yaparsan o kadar çabuk toparlarsın. Bide ben özel hastanede yaptım ilk gece tuvalete çıkamadım(korkudan) 😂 o yüzden bi gece daha tutucaz dedi kalmak istemiyorum lavman yapın gidicem dedim yaptılar yoksa yatıracaktı yapana kadar buda böyle bi anım 😂 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım🎈
honeyland Byzgnl55400 yürüyüşü herkes öneriyor vallahi aklımda yürümek 😂 yürüyünce daha çabuk toparlanılıyormuş diyorlar
honeyland Trendyol valla ıslak mendil koymuştum ama sabun su görevini görmez heralde ıslak mendil çok ıyı düşünmüşsünüz hijyen açısından koyacağım küçük bir poşete teşekkür ederim 🙏💞
Meva61 Çabuk çorbalar varya muhakkak onlardan alın yanınıza ketıl gibi bişe alın bol bol onlardan için ki cabuk tuvalete çıkın.. Sezeryan sonrası anesteziyi çabuk atabilmek için kahve tüketin baş agrınız vs olmaz hasta bezi zaten verıyorlar kılot tarzı alırsanız giyip cıkarırken canınız epey yanıyor hasta bezı daha kullanıslı ne kadar agrınız olursa olsun yürümeye çalısın bolbol yedek kıyafet alın mutlaka bebişe de kendınıze de kusan bı bebek olabılır bazen yetmıyor kıyafet
honeyland Meva61 üniveriste hastanesinde olacak doğumum acaba nasıl olur ki suyu kaynatabilecegim yer falan olur mu odada acaba ay hiç birşey bilmemek de çok kötü
Nimess honeyland ben burda normal marketten almıştım hasta bezini , yatağa sermelik olanını bilmiyorum ama satılır herhalde. Bide lohusa pedi ilk gün iş görmeyebilir bende çok kanama olmuştu tabi herkesinki farklıdır
Bal10cuk honeyland hareketine bağlı canım ben 2 gün kaldım hastanede çıktım yürüdüm felan bişe olmadı 1 haftada topladım cnm ha bide doğumdan hemen sonra katı yiyecekler yeme kabız olursun çorba iç devamlı en sz birkaç gün benim başıma geldiği için diyorjm sen gibi ilk doğumum du tecrubesizdim bu yolda yine de bayağı şeyler öğrendim ben lavman yapmak zorunda kaldım 🥲bol bol yürümeye çalış biliyorum kolay olmayacak belki belki çok kolay olacak ama korkma sakın yani inan normal doğum dan çok bir farkı yok alttan kesi atıyorlar ha üsten kesiyorlar o alt dikişin 2 syda iyileşen insanlar gördüm ben sağlıcakla gelir inşallah 😁sormak istediğin olursa yazabilirsin benm pek aklma gelmiyor malum üstünden 15 ay geçti de😍🥰😘 sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Bal10cuk honeyland türk kahvesi al yanına baş agrins çok iyi geleecek benim agrimadi ama olmayacakk diye bir sart yok cnm
honeyland TombulHatun ya nasıl içerim ki sade nescafeyi de sütlü köpüklü iyi geliyor bana içebiliyorum 🤦🏽♀️
Nimess honeyland kendin kettle götürürsen kullanabilirsin tabikide götürmezsende ben hastanenin mutfak bölümünü kullanmıştım tabii kendi eşyan gibi rahat olmuyor getir götür uzun oluyor ayrıca ilk günler zaten sütün gelmiyor mama veriyorsun eğer varsa evde götür hatta şu küçük kahve makineleri var ya simbonun bi ara her evde vardı varsa o bile iş görür yani 😂
Meva61 honeyland bende üni hastanesinde oldum eski tip ucuz kahve makınaları varya plastık onlardan aldım cok işimi gördü canım
Neleroluyor honeyland Canim ketil genelde koridorda yada hemşirelerde oluyor sonucta doğum katı bebeklere mama falanda yapılıyor
honeyland Nimess fazla gelirse bebek bezi koyayım madem bende olmadı yarın eşim bir bakar duruma göre
honeyland Nimess ay evet var elektrikli kahve makinasından bahsediyorsunuz kablolu böyle prize takılıyor var koyayım hemen valizime 😂 çok teşekkür ederim nescafe sütlü köpüklü olsa olur mu acaba ya 😂
sosyals depend hic akma cikma olmadi benim onun sayesinde , bitter çikolata , kahve ve kayisi hoşafı özellikle bunu mutlaka al ben araştırmistim bunlar sayesinde çok rahat oldu cok sukur
honeyland sosyals kayısı hoşafı tamamdır bitter de hiç sevmem varya acı acı abow 🙈 nescafe için elektrikli kahve makinası alacağım sıcak su kaynatmak için nescafe sütlü köpüklü olsa olmuyor mu acaba ya 🙈
Nimess Deleted11 aa bana vermediler hain konstoklular hatta ben kendi çarşafımı sermiştim mahvoldu o yüzden tekrar serdim 😅