bayangamzelili Bebitomm yani canım ne diceğimi gerçekten bilmiyorum eğer arkanda duran bir ailen varsa bırak git babanın evine o pislikte o takip ettiği pis kadınlar ve içtiği zıkkımla kalsın gerçekten ben anlamıyorum eşin hamile ve böyle uçkur meraklı olan erkeklere sinir oluyorum kusura bakma çok sinirlendiğim için diyorum sen olduğunca kendinş mutlu etmeye bak bebeğini düşün eğer çocuk varda boşalamıyorsan yokluğunla onu terbiye etmeye bak canım Allah sabırlar versin gerçekten
Bebitomm bayangamzelili ailem evet arkamda ama ne yazıkki ben bu adamı hem seviyorum onu bırakın ben o sevgiyi içimdede yaşarım ama ikinci kez aileme bunu yaşatmaya cesaretim yok gerçekten durum böyle olunca sürekli ağlıyorum
Bebitomm deleted77 bana inanmıyorsun, yanlışlıkla olmuştur ,bakıcak olsam instadan mı bakarım gider video izlerim, bana güvenin yok, ben öyle birimiyim falan suç bastırma yani
Bebitomm deleted77 yani aslında biliyorum normalken asla yapmaz yolda bile kafasını yere eğer yürür ama içkiyi bünyesi asla kaldırmıyor ne yaptığını bilmiyor içtigi zaman ve içkiliyken yaptıgını kabul etmiyo
deleted77 Bebitomm muhtemelen alkol aldığında yapıyor o halde 🤷♀️ Sizi sindirmeye çalışması zaten suçluluk psikolojisi ve bu hiç normal değil bi terapiste gitmeyi teklif etseniz
Bebitomm deleted77 Asla kabul etmez çünkü suçunu bile kabul etmiyor daha önce aynı sorunu yaşadıgımızda boşanmaya kadar geldik aslında erkek kardeşim falan konuştu ablamı bu kadar üzdürmem artık boşanın diye tabi konuyu bilmiyorlar kıyamadım kötü bilmesinler diye aşırı kanamam oldu stresten geldi yalvardı agladı affettim yine aynı.
deleted77 Bebitomm kırmak istemem lakin sizin de kararlı olmanız gerekir onu affederek toleransı siz sağlıyorsunuz.
Bebitomm deleted77 gerçekten haklısınız aslında birazda bu yüzden buraya yazdım fikir veren olur belki diye biz zaten uzun zamandır annemde kalıyoruz hamilelegim zorlu oldugu için kızdığım zaman kovuyorum gidiyo konuşmuyorum falan ama geldiginde ağlamadan duramıyorum ben aglayıncada sarılıp konuşup geçiyo herseferinde kanıyorum maaleaef
deleted77 Bebitomm anladim, enteresan bir evlilik artık toksik bir hal almış gibi, peki siz kendiniz için bi terapiste gitseniz daha sonra eşinizide teşvik etseniz daha sağlıklı olabilirdi