Busekto canım önemli olan arkadaşın ne düşündüğü değil, çevrenin çocuğun olmuyor diye üstünde kurduğu baskı. Bu baskı sürdükçe de arkadaş strese girecek ve olacağı varsa da olamicak hamile. 1 yıl kısa bir süre bize göre ama sen gel onu kvalidelere anlat. Onlar 1 yıl içinde çocuk doğsun istiyorlar. Benim ki daha bugün ben çatır çatır 3 oğlan doğurdum , şimdiki nesil mi tembel ne dedi çıktı bana ki evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım. Şuan 2 yıllık evliyim 9 aylık bebeğim var. Benim ki de çocuğum olduğu halde laf sokuyor. Çok özür dilerim yadırgamak, ayrımcılık ırkçılık vs yapmak için söylemiyorum ama bizim burda tarlaya bamye diken bir adam vardı yaşlı. Gelin ilk geceden hamile kalmadı bir kaç ay sonra kaldı diye onu ezerdi, diler gelinini çok sevdiğini söylerdi. Sebebini sorduk bir gün bamye almaya gittiğimizde. Dedi ki ; - Biz Doğu insanı ilk geceden hamile kalan gelin isteriz , bizde adet böyledir “ dedi. O kadar sinirim bozuldu ki hala da öyle. Eşim muacir benim sülalem akdeniz. Doğusuyla batısıyla da alakası yok bu işin. Millet ilk geceden hamile kalanı seviyor , sanki kendileri bakıyor yardımcı oluyor gibi. Benim kvalidem laf ediyor bana geç hamile kaldın diye, gelip torununu bile sevmiyor. Herşey hava