Kızlar ya evet sarı saça ciddi ciddi duygular besliyorum ben. Boyatmak istiyorum ama olur mu benim saçlarım acaba ? Elçin sangunun saçlar gibi benimde. Orjinal kendi rengim. Ama sarı istiyorum sariiiii. Olur mu ya söyleyin hadi bekliyorum😧

deleted77 kendi orijinal saçları dimi bakır olan. Ay çok çok mutlu oldum hep kendimi sarı saçlarla hayal edip duruyorum🤭

Meva61 ayy çok teşekkür ederim ya . Bunun cvbini netten ne desem de bulsam diye düşünüyordum ☺️

Yorgun_anne43 Neden olmasin tabiki olur. Benim saçlarım orjinalinde kumral fakat ortalama liseye basladiktan sonra sapsari yaptirmistim 24 yaşındayım hala sarı birdaha vazgecemedim. Sarıya girdinmi tonunu bile koyultamiyorsun öyle bir aşk 💛

Glcn ayy dimi ya çok seviyorum sarıyı. Peki nasıl bişey yapsam ki saçlarim düz kesim omuz hizasında. Tamamen mi boyatsam yoksa öyle aralara mi attirsam

• Glcn bunu yanıtladı.
          • Glcn bunu beğendi.

Yorgun_anne43 bende sarı saçı çok seviyorum yıllardır boyarım ama yıprattı öldürdü saçımı sarı saç istiyorsanız çok iyi bir kuaföre gitmeniz lazım ben yanacağını bile göze alarak evde boyadim ama tuttu bir günde ama 5 işlem yaptım saçıma bu arada elçin sangu ya bakır kızılı tonları daha güzel yakışıyordu sanki gerçek saçı kaşı gibiydi kadının ama çok güzel bir kadın herşey yakışır

Angellove2010 hadi ya korktm bak şimdi bişey olur mu ya. Yanmasindn çok korkuyorum. Kız elçin saçlarınin rengini mi degistirmis vallahi haberim yok🙈