Kızlar ya evet sarı saça ciddi ciddi duygular besliyorum ben. Boyatmak istiyorum ama olur mu benim saçlarım acaba ? Elçin sangunun saçlar gibi benimde. Orjinal kendi rengim. Ama sarı istiyorum sariiiii. Olur mu ya söyleyin hadi bekliyorum😧
Sarı saça aşık kadın 🤭🤷
Hadi yapan biri vardır elbet
Yada evet yapılıyor diye biri😨
Kimse yok mu yaaa
Yorgun_anne43 tabiki olur ablam siyahtan yaptirdi siz dunden yaptirirsiniz al tonunuz cok musait yipranma bile az derecede olur
Yorgun_anne43 tabiki olur ten renginiz de yatkınsa, arkadaşımın saçları bakır ve sürekli sarı kullanıyor sarı aşktır yahu 🥳
deleted77 kendi orijinal saçları dimi bakır olan. Ay çok çok mutlu oldum hep kendimi sarı saçlarla hayal edip duruyorum🤭
tugce_byr siyahtan geçiş daha kolay değil midir? Bende hep keşke siyah olsaydı da hemen sariya bosatsm diyorum
Yorgun_anne43 olurmu alt renk nekadar acık olursa yıpranma hem az olur boya da guzel tutar
Meva61 ayy çok teşekkür ederim ya . Bunun cvbini netten ne desem de bulsam diye düşünüyordum ☺️
Yorgun_anne43 kesinlikle denemelisiniz diyorum 🤩
deleted77 deniycem ins💐🥰
Yorgun_anne43 İyi bir kuaföre yaptırırsanız okur tabiki
Yorgun_anne43 Neden olmasin tabiki olur. Benim saçlarım orjinalinde kumral fakat ortalama liseye basladiktan sonra sapsari yaptirmistim 24 yaşındayım hala sarı birdaha vazgecemedim. Sarıya girdinmi tonunu bile koyultamiyorsun öyle bir aşk 💛
Kumruu arkadaşımın önerdiği bı yer var iyiymiş işinde ins yakmaz beni ☺️
- Düzenlendi
Glcn ayy dimi ya çok seviyorum sarıyı. Peki nasıl bişey yapsam ki saçlarim düz kesim omuz hizasında. Tamamen mi boyatsam yoksa öyle aralara mi attirsam
Yorgun_anne43 bende sarı saçı çok seviyorum yıllardır boyarım ama yıprattı öldürdü saçımı sarı saç istiyorsanız çok iyi bir kuaföre gitmeniz lazım ben yanacağını bile göze alarak evde boyadim ama tuttu bir günde ama 5 işlem yaptım saçıma bu arada elçin sangu ya bakır kızılı tonları daha güzel yakışıyordu sanki gerçek saçı kaşı gibiydi kadının ama çok güzel bir kadın herşey yakışır
Yorgun_anne43 inşallah canım
Angellove2010 hadi ya korktm bak şimdi bişey olur mu ya. Yanmasindn çok korkuyorum. Kız elçin saçlarınin rengini mi degistirmis vallahi haberim yok🙈