Peridehatunu Tabiki cinsellik kadin erkek ilişkisinin en güzel öğrenme şekli ama her yönden anlasma vs., ağır Sorumluluklarr,hamilelik ,doğum ,çocuk…🥺🥲
Adsizbayan Gjfjkmll evlenince hicbirsey bilmediğimi öğrendim 😅 ay gerçekten aşırı komik yanı herkes ilk zamanlar korun işte bebek düşünme diyodu ben korunmayı ilişkiye girmemek. Olarak biliyodum herşey garip geliyordu ya 😁 islakligi boşalma saniyodum
mrs_kralice Gjfjkmll Allah yukarıda baktım ama hep erkeğin veya kadının cinsel bir organı gözükeceginde bakamadım gözümü filan kapıyordum refleks olarak o zaman niye bakıyordun diycen ne biliyim merak heralde 😂😁erkek ve kadın arasında ki ilişki merakım heralde
Deleted11 Gjfjkmll her gün yemek yapmam gerektiğini, her gün ne yemek yapcam diye düşünmem gerektiğini, temizlik yapmam gerektiğini off daha çok şey var 🤦♀️😂
Peridehatunu ketenprenses öğreten anneler varmıdır ki benimkide öğretmedi🙄nasil öğretebilirdiki ay zaten😊
Deleted11 Gjfjkmll aşkım o kadar diğer her şeyi biliyordum 😂 bir tek bu sorumlulukları ele almamıştım 🙊😂
mrs_kralice Gjfjkmll valla yemin ediyorum hiç görmedim ilk gece gördüm ilk defa ve valla soka girdim resmen