Kızlar eşimle 5 yıla yakın birlikteliğimiz var 1 senedir evliyiz nişanlıyken falan arabada ya da bazen evde normal öpüşmelerimiz olurdu biraz heyecanı vardı ama evlenince tam hayal kırıklığı ilk 2 3 hafta günde iki kere falan birlikte olduk şuan 1 yıl geçti hamileyim aylardır aşırı uzaklaştık yani hiç iyi seks hayatımız olmadı eşim giyinmemi falan sevmiyor mesela evliliğin ilk başlarında gecelik giyip makyaj yaparak kapıyı açtım ama mutlu olmadı çünkü strese giriyor seksimiz ise aynen şöyle eşim geliyor bir dakika falan dudağımdan öpüp gir çık yapıp gidiyor çoğu zaman uykumda geliyor o kadar hissizleştim ki hemen geri uyuyorum artık hiç istemiyorum bile 1 yıl boyunca bir kere bile orgazm olmadım çünkü zevk almıyorum mesela kasığımdan öpse hoşuma gider ama yapmıyor kendi işini görüp bitiriyor bunu karşıma alıp konuştum o sıra hamileymişim zaten riskliydi gebeliğim birlikte olamayıp iyice uzaklaştık napmam gerek bilmiyorum buradakileri okuyunca aşırı gaza geldim resmen 15 yıllık evli gibiyiz