Arkadan ilişki yaşayanlar nasıl yapıyorsunuz ? Gerçekten küçücük bir deliğe kocaman bir penisin girmesi nasıl bir zevk veriyor ? Ben mn taraftan ziyade arkadan daha da fazla zevk alıyorum diyenleri okumak istiyorum. ( Lütfen dinen haram yok bok akar vs duymak istemiyorum. Hoşunuza gitmeyen postlara girip yargı dağıtmayın !)

E bunca yaşayanlar nerdee bu forumdaki kişiler 😂

Heysexylady Şöyle soyliyim ayda 1 2 kez falan olur arkadan ilişki bazen 3. Fakat ciddi anlamda aşırı zevk alıyorum ama bunda iliski süresi de etkili diye düşünüyorum 1 saat falan sürüyor ilişkimiz en az, son 5 sk si falan oluuor genelde oradaki kaslar da gevseyip kasiliyor bu yüzden zorlamadan alıştıra alıştıra yapınca bir acı falan olmuyor.

Nurr_unsl6 Kişiden kişiye göre değişir bu durum fakat ben çok zevk alıyorum, hatta öncesinde eşimin parmağıyla uyarmasını istiyorum ciddi haz veriyor

bittercikolata Peki ilk kez yaptığınızda gerçekten acı vermedi mi ? Parmak ile uyarılmada şahsen bende zevk alıyorum o an hem parmağı hem de vajinamda bir şeyin olması beni uçurmaya yetiyor. Ama daha ilerisini şahsen düşünemiyorum. Eşim çok ister mesela ama ben acıdan ötürü deneyemiyorum

Ben de ilk denemede çok zorlandım ondan sonra bir süre yapmadık. Ama son zamanlarda özellikle kaşık pozisyonundayken bir süre önden yaptıktan sonra o ıslaklıkla eşim önden çıkıp arkadan yapıyor. Eskisi gibi acımıyor yani illa ki acı oluyor da öyle aşırı aşırı değil. Tamamı girmesine her zaman dayanamıyorum ama yarısı bile gayet hoşuma gidiyor zevk alıyorum. İlk deneyeceğim zamanlar İnternetten bakıp yok lavman işte yok ağrı kesici kremler falan aldım eczaneden ama o kadar gerilmeye gerek yokmuş gayet zevkli bence

Sec2017 Ya afedersiniz ama 1 kere sadece denedik o da esimin penis kalınlıgından mıdır nedir benim başımı döndürmeye yetti. Halbuki dediğiniz gibi önden yaptıktan sonra deniyoruz ama olmuyor ya da ben kendimi çok kastıgım icin krem falanda sürdük ama yok. Parmağıyla orayla oynaması bile açıkçası beni uçurmaya kendimden geçmeme yetiyor penisin girmesini düşünemedim şahsen😏

bittercikolata Yani eşimin değil de benim mi arkadan sokmam gerekiyor ön sevişmemiz de seksimizin de süresi gayet uzun sonlara doğru açıkçası böyle bir şey yaşamak istiyoruz ama bilemedim 🤷🏼‍♀️

Heysexylady Evet evet kontrol sende olsun mesela yuzyuze yan sekilde uzanın yatağa bacaklarını dola eşinin beline sen kendin yavaş yavaş sokmaya çalış ya daaaa sen üstte olduğum pozisyonda yine elinle arka tarafından sen sokmaya çalış

bittercikolata Denediğimiz pozisyon doggydi bizim sanırım ondan da biraz benim canım acıdı. Öncesinde falan parmağını da sokuyor hatta kremleyip hani biraz daha yumuşasın genişlesin diye ama olmadı. Kucağındayken bir kere daha deneyeceğim bakalım olacak mı 😬

Heysexylady Ya dpggy pozisyonunda acıyor evet biz doggyi en son yapıyoruz eşim boşalacağı zaman çünkü o pozisyonda acıyor dediğim gibi kucakta olduğun pozisyonda ya da yan yatarken olan pozisyonda acımaz canın 😊

bittercikolata Benim en sevdiğim pozisyonlardan birisi resmen ve olacaksa o an açıkçası her şeyiyle hissetmek isterim 🥲 Ama o acıya dayanamadım halbuki aşırı sert bir seks yaşarız.

Heysexylady çok iyi anlıyorum hatta ben ilk aylar normal ilişkide bile kalınlığı yüzünden çok zorlandım oral yaparken bile. Hatta ilkinde önden bile ben yapamayacağım bu girmeyecek dedim bıraktık 😂 arkadan hiç düşünemiyordum bile. Dediğiniz gibi doggy pozisyonu da çok acı veriyor ya da ilk girişi öyle geliyor. Yan yatıp yapınca bir süre sonra öyle acı olmuyor. Uzun süre önden yapıp sonra arkadan yapıyoruz öyle rahat oluyor

Sec2017 Bu kesinlikle ben 😄 Gerçekten hele uzun zaman yani uzun zaman dediğim 3-4 gün seks yapmadığımızda bile eşime diyorum yok ya çok kalın bak girmiyor görüyor musun diye o da bunca zaman nasıl soktuysam yine girecek kaçışın yok diyor 😏 Doggy pozisyonunu aşırı severim yani genelde erkekler daha fazla bayılır ya ben tam tersiyim. Anestol kremle de mesela arka tarafa sürdüğünüzde uyuşturuyormuş bir de bu kremi alıp deneyeceğim. Bir kere yapsak herhalde daha acımaz 🤪