Denizlerindalgasi İşe giderken işten gelince uyumadan önce hemen bence gayet güzel bişey o öpmezse ben öperim ama genelde karşılıklı olur
Fatma3880 selocan öper hemde sürekli mutfakta yön gelir yapışır zaten şu aralar tek öpüşmekle yetiniyor 🙈lohusayim çünkü gün sayıyor resmen adam
xxDeNiZxx @selocan ise giderken gelince tv izlerken is yaptigim zamanlar aklina estigi her dk opucuk baligi gibi 😁
Akrep selocan Eşinize istediğinizi söylediniz mi? Çünkü çoğu ilişkide öpüşme sex başlangıcı değildir sadece. Eşim işten geldiğinde mutfakta otururken boş durduğum her an öper bende öyle 🤷🏻♀️
selocan Akrep cok konustum hemen bi triplere girer sende opmuyon der ama ben yaklasirim beni reddeder bunu soyledigimde cevap bile vermez
dolapfaresi selocan işe gider öper işten gelir öper mutfağa su içmeye gider öper her fırsatta öpüşürüz oğlum biraz baltaliyor ama yaocak bişey yok
Pembetilki selocan yani belli olmuyo bazen ben öperim bazen o öper, ben mutfakta bişeylerle uğraşırken o gelir öper, o banyodan çıkar ben öperim falan öyle 😊
Menekseyapragi selocan gün içinde sayısız öpüşürüz eşim ya da ben fark etmez kim erken davranırsa öpmek için, bir de eşim işe gitmeden mutlaka öper
Sessizgbibiri selocan işten gelince öper ben cocukla ugrasırken oynarken gelir öper mutfakda iş yaparken sarılır öper işe giderken öper öperde öper yani😅
Sedaa MinnakLiva ay cok güldüm ya. 😂 bunu benim oğlum yapıyor bazen 🤣🤣 yanağımı ıslak ıslak bırakıp gidiyor 😂😂
Mmomy Her fırsatta boşlukta öper temas bağımlısı bizim ki 😁 İse uğurlarken, karşılarken ben öperim öyle alistik 😁
_Miniktirtilinannesi_ Pembetilki Hahahaaa aynısını yaşıyoruz bilerek bazen bırakmıyorum öpüyor gibi yapiyrm oğlumun surat ifadesi beni çıldırtıyor sinsi sinsi gülüyor 🙈🙈 ve hemennn anniiiii dye sokuluyor aramıza ve en kötüsü de asla eşimle yan yana TV karşısında yatamam hemen üzerimize çıkar 🤣🤣
Pembetilki _Miniktirtilinannesi_ çok zorluyorlar gerçekten 😄 hamileyim ben bi de şimdi eşim yanıma uzansın yeter ki hemen tepemizde bitiyo, karnıma falan atlar diye ayrılıyoruz mecbur. Bi ara abartıp babasına o benim karım uzak dur falan diyodu 😄😄
2minikmucize selocan ben çok öperim oda öper öpmezse hatırlatırım ilişki zamanı olursa sadece kötü hissederim😊bi öpücük kadınlar bu tür şeylerden de mutlu olurlar odunluğa gerek yok🤣