Tesettürlü hanımlar sorum size ?
Kesinlikle atmamalı yani ben olsam daha ağır tepki verirdim çünkü bu kadına yapılan bir saygısızlık..
- Düzenlendi
@tugce_byr Sacını görmek istemesi saçma çünkü tesettürlü gözü de görüyor. Sac rengine şekline göre evlilik mi olurmuş zihniyete bak. Ayrıca evlendikten sonra da fikrini sunabilir saçları konusunda kesinlikle ya deneme amaçlı yapmış ki bu hiç hoş değil ya da amaci farklı.
Nietzsche Bu fetvayı baldız üzerinden vermeleri çok yanlış olmuş. Genel olarak evli olan kadın yada erkek zina ederse nikahları düşmez. Talak yani boşanmak şarttır. Büyük günahlardan birini işlemek nikahı düşürmez ama baldız yada herhangi biri ile zina boşanma sebebidir. Yanlış ifade edilmiş 🙂
zarifhanim zaten hep yanlış ifade ediliyor . Boşanmayı geçelim, bence eşlerden biri ihanet ettimi nikah düşmeli
Nietzsche Malesef resmi nikah gibi farzedelim, aldatınca resmi nikah da gitmiş olmuyor. Ama zina davası açılarak boşanılıyor. Dini nikahta hüküm de aynı. Keşke ihanet edenin nikahı düşse,
zarifhanim İhanet edenin her şeyi düşse , neyse zaten ihanet belgelendi mi boşanma çok kısa sürüyor .
Nietzsche ya bence de valla saç çok önemli nasıl görmeden evlenilir bilmiyorum 😅
tugce_byr kesinlikle doğru değil. Nikahları olmadan haram oluyor onada. Niyet başka icraat başka 🤷♀️
KirmiziOjeli ben olsam görmeden evlenmem 😂 saç en önemli aksesuar , yani seçimimi etkileyecekse illa görmeliyim 😂
Nietzsche aynen ben de görmeden evlenmezdim ya sevmediğim bişey çıkar soğursam o riski almaya değmezdi 😂😂
tugce_byr arada nikah olmadan el yuz atak haruci gormesi dogru degil. Bende tesetturluyum esimde biliyirdu. Nisanliyken bime bnden boyle birsey istemedi istese asla gormesine uzin vermezdim. Kardesin hayir demi ve tavrini koymami bnce. Daha sonra farkli resim de isteye bilir. Isteklerinin devami gelir
tugce_byr arada nikah olmadıgı icin haram diye biliyorum bende. Hem niye görmek istiyor ki, neyi merak ediyor yani. Sorusu varsa sorsun. Uzun mu kısamı, siyah mı sarı mı diye. Bende eşimle görücü usulü evlendim. Nişanlandiktan sonra gördü saçimı, o da fotografla. Canlı olarak ilk kez evlendigimiz de görmüştü. 😄