Merhaba arkadaslar , kizim 2 gundur basini cok kasidigini farkettim ve incelerken sacinda 3-5 tane bit ve sirkeler gordum.muhtemelen kresde bulasdi. Hemen ilacladim temizledim . Bitti gibi duruyor ama sirkeleri temizlemek cok zor. Bunu yasayan varmi en hizli sekilde nasil kurtulunur bundan

Derkuz okul ortamın dan bulaşması normal ☺️ Saçlarını açık bırakmayın örmeye özen gösterin haftada 1 kez bit şampuanıyla yıkayıp önlem alabilirsiniz

Derkuz çocukken ne çekerdim ya annem sirkeli suyla saç diplerimi silip örerdi okula öyle giderdim açmamda yasaktı 🤦🏻‍♀️😂 bi arada kestirdi kısa saçı temizlemek daha kolay diye. Temizliğine dikkat edin bit şampuanını bitler bitse bile kullanın bence , okuldan ister istemez geliyor 💁🏻‍♀️

Derkuz eger4yasve uzeri iseeczanelerde bit sampuanlari satılıyor ondan alabilirsiniz lakin daha kucuk bebeklerde kullanilmiyor

Derkuz en ıyısı paranı tarakla sık sık tarayın. Benm ogluma geldı

Derkuz Bir süre yurtta kalmıştım, yastıklarımızın içine yada altına kâfur taşı koyduruyorlardı. Zaten kokusu o kadar ağır ki biti geçtim hiç bir haşere yanaşmazdı herhalde. Şampuanladığınıza göre bit kalmamıştır, her gün yıkayıp sürekli ince tarakla taramanızı öneririm.

Nimess senin annen vicdanlıymış gene😂 benim annem gaz yağı dök erdi beklerken döverdi beni bi güzel baktı gitmiyor bitler erkek çocuğu gibi kestirirdi saçımı 🙄😂😂 kafam kaşınmaya başladı yaaaaaaa😖😖😖

Ask_hosmus Yani o süreçte gerçekten hiç bitlenmedi kimse ama bitlensek öyle taşı koysak faydası olur muydu bilmem, yakaya takmak mantıklıymış 😄😄

Derkuz En keskin şey biz onla kurtulmuştuk biraz mayonez ile sirkeyi karıştır saç diplerine sür 1 saat kalsın saçta inanın bunu 2 sefer tekrarlayın bitlerden kurtulduğunuzu göreceksiniz birde demir bit tarağı alın duşa geçtiğinizle onunla tarayın

Ask_hosmus ayy gaz yağı cidden ağırmış ya benim ki erkek saçı yapmazdı ama hep küt saç ve kakül 😂😂😅

Ask_hosmus travma olarak kalmıştır bende sirke bile kaldıysa seni düşünemiyorum , neyse ki geçti bitti o günler 😅😅

Nimess en son kafama lisede satja gidiyordum öğrencilerden geçmişti 🙄 annem ne yaptı dersin😂😂 beni aldı hamama götürdü gaz yağınıda aldı bi güzel temizledi beni orda 😂😂 şimdi bit kelimesine bile kaşınıyorum takıntı oldu kafam kaşındığı zaman o kaşınan yeri tutup çekiyorum bit se eğer yakalim diye😂😂😂

Ask_hosmus yaa trajıkomedi resmen 😅😅😅 gaz yağını ömrümde görmek istemezdim herhalde

Derkuz iki yaşındaki kızıma kullandım bit ilacını bir sürü bit çıktı nerden bulaştı bilmiyorum ama o kadar da temiz bakarım bı hayli bulaşmış demekki