Arkadaşlar normalde de göğüsleri küçük olan biriydim. Hamilelik emzirme sürecinde büyüdüler 85 C ye kadar taktığım oldu gayet görünüşü hoş güzeldi sütler kesildi şuan 75 A takıyorum ve çatlaklarımdan dolayı deri süzüldü bi kötü oldu benim gibi olan var mı?
Ya da silikon taktırıp memnun kalan eşim beğenmiyor sanırım slikona başvuracağım🥲🥲
Küçük Göğüs Sorunu!
Bulutz bende emziriyorum benimde baya büyüdü ve çatlak oğlumu sütten kesince tahmin ediyorum ne halde duracağını bende şıkılaştırma hareketleri yapmayı düşünüyorum inşallah toparlanır
bayangamzelili son emzirme ya da süt sağma işleminde iki göğüsü aynı şekilde emzirip bırakmakta gerekiyormuş ben tabi bunu bilmediğim için biri büyük biri küçük kaldı😅😅
Bulutz birebir aynı sorun bende de var sütyensiz çok kötü duruyor utanıyorum eşimin yanında hem küçük hem sönük deri de çok yumuşak hiç sert değil bir de uçları tamamen aşağıya bakıyor.Çok da emziremedim bebeğim emmedi ama sağım yaptım bir süre…
Bulutz bizim çok yakın bir ablamız yaptırdı sonra silikon yerinden oynadı tekrar gitmesi 4 yılı buldu gitmedi en son gittiğinde silikon içerde çürümüş été yapışmış kazıdılar sonra yeni silikon taktılar çok çekti ama hiç dikkat etmedi hep temizlik hep sil sipür yani yerinden oynamış sonra gitmedi de bir sürü sıkıntı çekti dikkat et yaptırırsan
Bulutz herşeyin doğalı güzel balım boşver takma kafaya bende çok yumuşak diye takmıştım bir ara sonra dedim boşver yani keyfiye sarkıp cıvımadı yani çocuk yaptık eşlerimizde bunu biliyor yani hoşlarına gitmiyorsa süs bebeği gibi sevip okşayıp köşede oturtsalardı çocuk yaptırmasalardı😂 sen spor yap iyi kötü toplanır başkası için eşinde olsa asla kendin için yapmadığını başkası içinde yapma bence 🤗🤗🥰