Gizemlikiz Sali gununden beri emzirmeyi biraktim ama bende isteksizlik var bi an istek geliyor ama sonra o istek gidiyor islanma konusundada zorluk cekiyorum ve hic zevk almiyorum onceden zevkin doruklarini yaşıyorduk suan o zevkten eser yok acaba hormonlardan dolayimidir bu durumu yasiyan oldumu
Akrep Gizemlikiz kafan rahat mı değil acaba. Psikolojik olarak üzgün falan olabilirmisin meme kestiğin için🙈 bilemedim ki bence dönemsel 🥺
Birmelekannesii Gizemlikiz Dönemsel olabiliyor ara ara insanın isteksiz zamanları oluyo. Zamanla geri gelir isteğin dert etme
2minikmucize Gizemlikiz herşey kafada bitiyor benim bi huyum var çocuklar uyanacak diye korkarım odam dağınık bulaşığım varsa İnan’ın nedendir adapte olamıyorum.
Gizemlikiz Akrep yaaa insallah oyledir esimede yansiyor bu durum kendi kendimi oksuyorum o sekildede zevk almiyorum
kelebek26 Gizemlikiz eski konuymuş ama bu süreç düzeldi mi, ne kadar sürdü, ben de emzirmeyi kestim 2 ay olacak o zamandan beri isteksizlik var, önceden çok istekliydim halbuki, şimdi öpüşmek bile gelmiyor içimden o derece