Kızlar hamileliğin riskli zamanları derken eşimle baya uzaklaştık şimdi 4 ayı dolduruyorum eşim affınıza sığınarak hep içime boşalmak istediğini söylüyordu geri çekilme yoluyla korunuyorduk ne var ki eşim bu hayalini gerçekleştiremeden ben hamile kaldım yani 1 yıl boyunca bu istediğini hiç gerçekleştiremedi şuan içime boşalma durumu olsa tehlike olur mu yoksa kesinlikle olmamalı mı bilgi verir misiniz? Birde şuan hep misyoner pozisyondayız ben üste çıksam bebek için bi tehlike olur mu? Soracak başka kimsem olmadığı için yazıyorum 🙏🏻

gizemm3467 ilerleyen zamanlarda misyoner zor oluyo doggy en rahatı üstte olsan da kendinizi sarsacak şekilde sert olmasın sonuçta bi can var.
    Enfeksiyon kaynaklı doktorlar genelde içe boşalmayı önermiyo 36. haftadan sonra rahmi esnettiği için boşalma serbest diyolar.
    Eşinizin rahatlaması açısından korunmasız yapabilrsiniz enfeksiyon riskini göze alarak.
    Benim eşim hamilelik sürecinde içime boşaldığı da oldu şükür bi sorun olmadı

gizemm3467 valla biz doğuma kadar iliski yaşadık. Eşim hep icime boşaliyordu 😄 ama benim hamileligimde risk yoktu.

gizemm3467 eşim 9 ay boyunca içime boşaldı ve hiç bişey olmadı enfeksiyon kaparsın diye belki korunabilirsin

Sedaa benim ilk zaman vardı şuan geçti Allah’a şükür ama bu süreçte uzaklaşınca en azından istediği olsun yakınlaşalım diyorum bakalım canım çok sağol

Babes en azından bir kere olsun diyorum bakalım mutlu olsun diye o da 😂

Enfeksiyon varsa arttırmamak için korunabilir siniz yok sa da bırakın hayalini yaşasın 😁 Bebek de suyun içinde çok sert ters hareket Ler yapmadığınız sürece sknti olmaz

Mmomy evet ya bir kerelik yaşasın bakalım 😂😂 çok sağol canım

gizemm3467 hamileliğin sonlarına doğru spermin erken doğum riskini arttırdığını duymuştum ama 2 doğumda da sonuna kadar ilişki yaşadık ve içime de boşalmıştı. Doktoruna sor ama sen yine de.

Cici_kis Evet icime bosaldı hamilelik boyunca bir sorun da olmadı enfeksiyon vs sıkıntınız varsa olmaz tabi

Hamilelik boyunca riskli bi durumumuz yoktu hep icime boşaldı bi sıkıntı olmadı

37 haftalık hamileyim en başından beri hala yapıyoruz ve hep içime boşaldı hala öyle yapıyoruz. Ve her pozisyonda yapıyoruz üstüne de çıktım en baştan beri. Şimdi bugünlerde üstündeyken daha çabuk yorulup erken iniyorum o kadar o da 37 haftada normal bence 😂 kaşık pozisyonu da çok rahat tavsiye ederim onu da

gizemm3467 ben hamileyken eşim korunuyordu sonradan bıraktık korunmayı ve içe boşalmayı bende enfeksiyon olmaya başladı ve sürekli tedavi olmama rağmen enfeksiyonum geçmedi sonuç kızım 34 haftalık doğdu enfeksiyon yüzünden çok şükür şimdi 2 yaşında lütfen dikkat edin

gizemm3467 doğa yakın içe boşalma olabilir de şimdilerde tehlike Dr un bana dediği sperm Rahmi yumasitiyormis düşük tehlikesi oluşturuyoruz ve enfeksiyon riski oluşuyor

Bizde bi sorun yaşamadık 9 ay boyunca .aklıma şey geldim şimdi haberlere çıkmıştı kadın hamileyken hamile kalmıştı 😄😄

gizemm3467 33 haftalık hamileyim bu haftaya kadar hep içime boşaldı eşim
          Sadece enfeksiyon olduğu zamanlarda korunduk artmasın diye. İlk doğumumda da doğum yaptığım güne kadar yine korunmasız yaşamıştık ilişkiyi doktorum önermişti çünkü doğumu kolaylaştırır diye