Kizlar merhaba bugun internette gordum afrodizyak etkili parfumler varmis.erkek icinde bayan icinde.aranizda kullanan varmi.en etkili afrodizyak etkili olan hangisi.gercekten ise yariyormu?denemek istiyorum.tecrubelerinizi paylasin benimle bi.bide gercekten erkegi bastan cikariyormu bu parfum merk ediyorum.

Trendyol Bence teninin uyduğu her parfüm erkeğin hoşuna gider. Afrodizyak etkili çoğu parfüm ağır kokulu oluyor bende bir tane var gece parfümüm ama aldığım gibi duruyor çok nadir sıkmışımdır onuda kış mevsiminde sıkmışımdır belki [upl-image-preview url=//i.imgur.com/QBjveOR.jpeg]
    Bendeki bu sıkınca eşimin hoşuna gidiyor tabii. Ama günlük hayatta kullandığım parfüm daha yumuşak olduğu için onu daha çok seviyor 🙏🏼

Akrep bu afrodizyak etkilimi.kullandiginda esin seni istiyormu

Trendyol Canım bunu sık kullanmadım bir iki sefer anca. Eşim sıktığım kullandığım ürünlerin hepsini beğenir yani bunları kullanınca arzulamaz sadece🙈 ben parfümün veya herhangi bir ürünün cinselliği arzulamak için yeterli olduğunu düşünmüyorum☺️

Akrep o zaman bunun benim sorumla postumla bir alakasi yok

Trendyol parfüm önerisi istemedinizmi? Parfüm önerisi yaptım anlamadınız herhalde töbe estağfirullah. Afrodizyak etkili olduğunu başta söyledim zaten okuduğunuzu anlamadınız galiba

Trendyol dior hypnotic poison çok satanlar arasında bende de var ağır biraz benlik değil ama oldukça tutulan bir parfüm araştırabilirsiniz.

Akrep sanırım parfümü sıkınca eşinin onu arzulayacagi bı parfüm varmı diye merak etti ama o tarz bsey olmaz ki yani öyle düşünüyorum ☺️

Minnakkk aynen oyle zaten posttada belirttim.internette okudugum oyleydi cunku

Akrep bu arada alakasız ama merakdan soracağım çocuğunuz kaç yaşında siz kaç yssidnasnz bacım hangi posta girsem seni görüyorum nasıl yetisiyosun her şeye 😘tabi henüz yeni katıldım varlığını yeni keşfettim buranın happy kids den geldim birileri kotulemis burayi dedim durun katılmam lazım tam benlik diye ☺️🤣

Akrep tamam bende bunu soruyorum iste afrodizyak etkili olmasinin diger parfumlerden ayiran ne?siz postu iyi okuyun

Trendyol sanmıyorum ilgi çekmek için yapılan reklam olmadı tabi varda öyle bsey bilen birileri vardır parrumdense macun tarzı istek arttırıcı bitkiler ilaç vs var onlardan denedin mi

Minnakkk Bende onu söylüyorum işte. Parfüm vs bu tarz şeylerin cinsel çekim gücü olduğuna katılmıyorum, en azından tek başına . Bazı insanlar vardır kendine has vücut kokusu bile çekicidir yani.

Trendyol Hiç bir farkı yok diyorum bende. Sadece afrodizyak etkililerin çoğu ağır oluyor.

Minnakkk 21 yaşındayım 1 yaşında bebeğim var 🙏🏼 Önceden daha aktiftim bu aralar azaldı aslında😅

Akrep güzelmiş 😘😘 bende 35 yeni 4 ayına girmiş bı minnoşum var memnun oldum

Minnakkk Allah bağışlasın maşallah 🥰 Bende memnun oldum 💝

Trendyol bende scandal kullanıyorum eşim en sevdiği koku sıkınca üstüme atlıyor resmen 😂😂 günlük hayatta izin veröez kullanmama çok sexs bi parfüm

Trendyol afrodizyak etkili parfümler gerçekten cok etkiliyor insanı inanılmaz seksilik katıyor kendi kendini koklamaktan duramıyorsun ve kesinlikle etraftakilerde sormadan duramıyor. 1- Dior hypnotic poison 2- yves saint laurent libre
                            Bu iki parfümü kullandım iki yıldan fazla şuan cok pahalı oldugu için alamıyorum kocama aldırcam yurt dısına gidince 😈😈 herşey yalan bu iki parfüm gerçek ❤️❤️