Kizlar merhaba bugun internette gordum afrodizyak etkili parfumler varmis.erkek icinde bayan icinde.aranizda kullanan varmi.en etkili afrodizyak etkili olan hangisi.gercekten ise yariyormu?denemek istiyorum.tecrubelerinizi paylasin benimle bi.bide gercekten erkegi bastan cikariyormu bu parfum merk ediyorum.
Afrodizyak etkili parfum
Trendyol bende beklim :)
- Düzenlendi
Trendyol Bence teninin uyduğu her parfüm erkeğin hoşuna gider. Afrodizyak etkili çoğu parfüm ağır kokulu oluyor bende bir tane var gece parfümüm ama aldığım gibi duruyor çok nadir sıkmışımdır onuda kış mevsiminde sıkmışımdır belki [upl-image-preview url=//i.imgur.com/QBjveOR.jpeg]
Bendeki bu sıkınca eşimin hoşuna gidiyor tabii. Ama günlük hayatta kullandığım parfüm daha yumuşak olduğu için onu daha çok seviyor 🙏🏼
Trendyol dior hypnotic poison çok satanlar arasında bende de var ağır biraz benlik değil ama oldukça tutulan bir parfüm araştırabilirsiniz.
Akrep bu arada alakasız ama merakdan soracağım çocuğunuz kaç yaşında siz kaç yssidnasnz bacım hangi posta girsem seni görüyorum nasıl yetisiyosun her şeye 😘tabi henüz yeni katıldım varlığını yeni keşfettim buranın happy kids den geldim birileri kotulemis burayi dedim durun katılmam lazım tam benlik diye ☺️🤣
Trendyol afrodizyak etkili parfümler gerçekten cok etkiliyor insanı inanılmaz seksilik katıyor kendi kendini koklamaktan duramıyorsun ve kesinlikle etraftakilerde sormadan duramıyor. 1- Dior hypnotic poison 2- yves saint laurent libre
Bu iki parfümü kullandım iki yıldan fazla şuan cok pahalı oldugu için alamıyorum kocama aldırcam yurt dısına gidince 😈😈 herşey yalan bu iki parfüm gerçek ❤️❤️