mrs_kralice Lavinia_ ya aynen bak ben valla öyleyim eger biseyi sevdiysem ayy bende alıcam bundan pişti olalım gerekirse bayıldım filan derim yani onuda memnun etmek isterim kendimde zaten bu şekilde düşünürüm ama gercekten bazı insanlar var hasetlerindem ne diyeceklerini ne yapacaklarını sasırıyorlar
Lavinia_ mrs_kralice evet ya bende birin de bir şey beğenirsem dile getiririm sevinsin diye kalp kirmak niye yani 🤦🏻♀️
Deleted11 Akrep yumurta ve pankeklerde kullanıyorum genelde bide ayran onu unutmuşum köpüklü ayran çok severiz 😂
deleted77 Akrep bahaneleri de hazır 😏 hiç sevmem özenti kişilikleri, sırf bu yüzden çok kişi ile sohbeti kesmişimdir. Evet beğenebilir, alabilir lakin önce 1500 kez eleştirmeden 😅
Akrep deleted77 Evet bak mesele zaten eleştiriyor olması. Yoksa ben en sevdiğim arkadaşımla bile aynı şeyleri giyip aynı şeyleri alıyorum. Aradaki farkı kavramak mühim olan😒
Hdgvbh Gizem95 Ay bugun kuzenim tarafından aynen yasadim kıskançlığı ndan benle konuşmuyor . Benim bebegim var o dört yıllık evli olmadı cocugu .o sanci aninda ona hep dua ettim ama kendisi hala sinsilik peşinde . En son Allah’ım gönlüne göre versin herkesin dedim
Ocalll Gizem95 sizinle yarışmaya çalışır siz ne yaparsanız o da yapmaya çalışır ilgi sizdeyse kendine çekmeye çalışır lafını yapar bla bla