Merhaba kızlar ilk cinsel içerikli tartışma açtım hepinizi yoruma bekliyorum. Ben kocam beyle ayrı yerlerdeyiz onun yanına yurt dısına gitmeme cok Az kaldı o süreye kadar malum yeni evliyiz internet üzeri sexting konuşmalar yapıyoruz resimler videolar vs 🙈 ama bi yerden sonra cok zor oluyor birbirimizi cok özlüyoruz bu şekilde özlem gidermek cok zor ama elimizden şimdilik bu geliyor yeni evliyiz bende kocamı etkilemek için şıkır şıkır giyinip ona snao atıyorum sonrasında konusmaya dökülünce bende tıkanıyorum ama başarıyorum onu burdan da boşaltmayı😅 biraz süre alıyor ama olsundu sizce baska internet üzeri nasıl tahrik edici sözler kullanabilirim?
Sosyal medyadan Sexting 🙈
Akrep evet ben hiç yapamam derdiö intermetten ama burdan daha cesur oluyor muş insan onu farkettim 😅 ben sözden cok resim video da iddialıyım işte sözler de klasik sözler şuan yazamıyorum 🙈🙈 ama sonra olay sex konuşmalarına geçince devam ettirmesi zor onu zinde tutabilmek beni biraz zorluyor tıkanıyorum😅
Colahusu biz de eşimle uzağız genelde görüntülü konuşuruz. Mesaj ve video uzar baya bence