bitterdelisi24 Bence her kadın kibar ve naiftir. Sadece bazı şeyler insanın karakteri oluyor. Kendinizi kalıplara sokmayın, bakın post açıp bu sorununuzu kendinize dert etmişsiniz. Bence bu bile ne kadar düşünceli olduğunuzun göstergesi. Ben kolay kolay sinirlenen bir yapıya sahip değilim. Sinirlendiğimde bile girer bir odaya oturur orada sakinleşirim. Dışarıdayken başıma sıra beklerken bir kaç olay geldi, söyleyeceğim şeyi sakin bir şekilde ama aynı zamanda keskin bir dille söylüyorum ulaşıyor karşıdakine. Birde sinirlendiğiniz an empati yapmaya çalışın. O an çok zor oluyor ama kendinizi zorlayın bakın nasıl yumuşak davranıyorsunuz karşınızdakine 🙏🏼 Örnek verdiğiniz konu üzerinden gireyim konuya, karşınızdakide bir anne ve bebeğinin sadece oyuncaklarla oynayıp kendi oyunuyla ilgilenmesini oda isterdi kontrol dışı olabiliyor bazı şeyler önemli olan empati yapıp altındaki sebebi görebilmek 🙏🏼 Çünkü siz insanlara nasıl davranırsanız karşılık olarak onu görürsünüz, istisnalar olabilir ama küçük sebeplerden ötürü kimse kabalığı haketmez 🥰 Arkadaş arasındaki konuşmalar lakapladda tamamen içinizden geldiği gibi davranın. Benimde var öyle arkadaşım ama hiç gözüme batmadı, çünkü çok seviyorum 🥰 Ben sevdiğim insanlara fazla samimiyim bebeğim çiçeğim güzelim ama herkes böyle olmak zorunda değil🙏🏼🌸