Kızlar kilonuz sex hayatınızı etkiliyormu kilosu olanlar ne tür gecelikler giyiyor
Kilo ve sex
- Düzenlendi
Ddeniz eşimi etkilemiyor ama ben utanıyorum ışıkları açsın hiç istemem 🤦 kilolulara göre çok güzel gecelikler var ama bizim öyle fantazilerimiz yok kısa elbise giyerim
Ddeniz etkilemiyor valla vücut çorabı bile giyiyorum insanlar sadece vücudu güzel insana yakıştırsalar da benim kendime özgüvenim var her beğendiğim ve bedenini bulduğum :) geceliği giyerim ama her zaman bol dökümlü gecelik tercihimdir. Dar yapışan şeyleri sevmem hem göbek vs çıkmasn diye hemde nomal hayattada bol giyinmeyi sevdiğim için
Ddeniz kiloya gore aliyorum malesef ama olmayanlarda oluyor odak noktası baska oldugu icin sadece renk olarak fantazi etki ediyor kiyafet 😀😀 ama bende ışıklar açık sevismek istemem elbette sarkan gobegim ve sikitlerim oldugunda
Eşim kilom hakkımda hiçbir şey demez şuan 79 kiloyum ama 63 kiloyken bana duyduğu şehvet daha başkaydı bence gecelik falan daha güzel oluyor insana şuan hiç giymedim gelmiyor yakışmıyor çünkü
Ddeniz kilo hiç engel değil canım şimdi zayıfım ama kiloluyken de her türlü geceliği giyip fantezileri yapardım önemli olan cilveli be işveli olmak eşim ben kiloluyken bile böyle güzel fizik görmedim derdi sen düşün canım :) ayrıca ne kadar fiziği güzel zayıf arkadaşlarım var yatakta odun gibi uzanıyoruz eşlerimiz şikayetçi diyorlar ☺️
Buzlulimonatam işveli cilveli nasıl olunur tüyo verseniz 😀😀😀😀
Hoyrat verim canım az önce ablama da verdim çünkü bana eşin nasıl sana böyle aşkla bağlı her istediğini yapıyor diyor 😂yani birinci altın kural eşinden utanmayacaksın ikincisi hep gizemli olacaksın yatakta da bütün fantezileri yap canım sonuçta helalinle yapıyorsun ki adım gibi eminim bütün erkekler cilveli değişik fanteziler yapan kadınları seviyor mesela hep evde aynı odada ilişkiye girmeyin ben sana şunu diyim bizim evin altı ambar ambarda bile ilişkiye girmişliğimiz var 🤭hep heyecan katıyorum ben ilişkiye değişik şeyler yapıyorum adam bana hep ayık kafayla sarhoş ediyorsun beni der 😎
Ddeniz kaç kilosunuz aşırı ise belki
Buzlulimonatam neler yapıyorsunuz ki mesela
Buzlulimonatam deneyeceğim bu taktikleri saol cnm
Ddeniz
80 kıloyum eşim sürekli zayıflamami istiyor
😞
babynative şöyle söylim canım ipleri asla kocamın eline bırakmam bizimki öyle elit bşr evlilik değil 😅ha yatakta her şey yaparım her fanteziyi mesela bide mantığım şöyle ki bir ömür geçireceğim ben bu adamla o yüzden monotonlaşsın istemiyorum ve elimden gelen her şeyi yaparım tabi bunu severek kendim de çok isteyerek yapıyorum ama birinci kural utanmayacaksın mesela eşini hep şaşırt ve bir kaç şeyden sonra o da hep seni düşünüp acaba eşim bana bu gün ne yapıpta beni şaşırtacak diye aklı hep sende olacak mesela ben göbekte atarım başta pek beceremiyordum ama öğrendim şimdi 😂
Hoyrat dene canım değişik şeyler uygula ki ilişkşye gireceğiniz gün güzel ateşli bir mesaj at tüm gün aklı sende olsun acaba bugün ne yapacaksın diye merak etsin hep ya böyle şeyler evliliğe renk katıyor İnan ki
Angellove2010 aynen canım bende senin gibiyim fantezi elbiseleri giymeyi çok istiyorum ama kilom el vermiyor ve hiçbir zaman ışıkta yapmak istemiyorum eşimde tam tersi gündüz ve aydınlıkta istiyor
TombulHatun ne güzel canım keşke senin kadar özgüvenli olabilsem ve bende öyle giyinip eşimin karşısına çıkabilsem belki çok beğenecek ama o cesaret yok bende 😅
strawberry bunu yaşayan tek sen değilsin bacım benim eşim direk yüzüme söylemesede laf vuruyor götünü iyice büyüttün vs diye o öyle söyleyince bende daha çok yiyorum 😅