Selam kızlar🙋‍♀️ Size çok zor bir soruyla geldim. Hayatımın bir karar aşamasındayım. Evliliğim bitmek üzere malesef. Ya çok yanlış biliyorum ama eşimin bi arkadaşıyla aramızda bir elektrik var. Bu arada evliliğimiz uzun süredir sallantıda ihanet vs asla söz konusu değil. Boşanmaya 4 ay önce karar verdik ve ayrı evlerde oturuyoruz. Bugün o kişiyle oturup bi kahve içtik zaten normalde de çok iyi muhabbetimiz vardı ama bugun ilk defa aramızda bi elektrik olduğunu hissettim. Karşımdaki kişide bunu hissettirdi açıkcası. Oda boşanmış ve bir kızı var benimde bir oğlum var. Ya bilmiyorum inanılmaz heyecanlandım elim ayağıma dolaştı ve iştahım kesildi resmen liseli gibi oldum😅

Bu duruma düşmeden önce derdim ki asla olmaz çok yanlış bi durum. Ama içinde olunca o kadarda yanlış gelmedi. Hani bir laf vardır ya “Yanlış yoldayım ama yol nasıl güzel” aynen öyleyim şuan. Size sorum şu bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim benim düşüncem aslında uzun süre evlilik olmamasıydı. Çok ortak tanıdığımız var süreç nasıl ilerler? Çocuklar konusunda hiç bi sıkıntı yok bu arada ikimizde çocuklarımızı yanımıza alırız. Offf lütfen yorumlarınızı esirgemeyin🙊

kopuklukahve aslında boşanıyor olmanıza sevindim şimdi evli iken bunları yapan o kadar çok insan varki arkadaşıyla olmanız etik değil ama bu ilişkiyede başlamak istiyosan eşinin yüzüne bi daha bakmaman gerekiyor eşininde arkadaş kazığı yemesi onu yıkacaktır sonuçta sen eşiydin o arkadaşı aklına kim bilir ne gelecek

Escobar Beni tek düşündüren şey arkadaşı olması zaten. Ama bugüne kadar hiç öyle bi durum olmadı arkadaşyla aramızda. Teşekkür ederim yorumunuz için

Lavinia_ Yaşamadan önce benimde çok kınadığım bir durumdu haklısınız gerçekten 😢

KirmiziOjeli Uzun bi süre ilişki dahi istemiyordum. Sanırım bu durumu olabildiğince erteleyeceğim yanlış yapmamak adına

kopuklukahve Bir evlilik geçirmiş insanlar genelde ikinci evlilik konusunda daha temkinli ve iyice tanıyarak evlenmek istiyor ki tekrar sallantıya düşmemek için.
            Yorum bekliyorsunuz ama böyle ciddi bir meselede yine kendi kalbinizi dinleyeceğinizi biliyorsunuz. O sebeple ben bir şey diyemedim, hayat sizin hayatınız. Umarım zihninize tam anlamıyla oturttuktan sonra pişman olmayacağınız bir hayata çıkar yolunuz. Duygular önemlidir ama sadece duygular ile hareket etmemek gerekir..

kopuklukahve bencede ertelemelisin daha yeni bir evliliği bitiriyorsun üstünden zaman geçsin daha mantıklı düşüneceğine inanıyorum hem kendin için hemde çocuğun için

kopuklukahve önceden sizde gözü olmasa böyle bir sey yaşanmazdı diye düşünüyorum hiç sevmem böyle adamları sizi bekler gibi sanki. Ama sizi suclu bulmuyorum suan hangi durumda ve psikolojide oldugunuzu bilemem bir boşlukta olup böyle bir şeye heves etmis olabilirsiniz ama bence dogru değil en azından doğru kişi olsa bile yanlış zaman sizin açınızdan ama bana göre kişi bile yanlış…

kopuklukahve rica ederim kuzum ama dünyada aşık olunacak o kadar insan varken bunlardan herhangi birini seçmek senin elindeyken neden arkadaşı ayrıca sadece bi hoşlanma

kopuklukahve bence sen şuan duygusal boşlukta oldugun icin o kişi sana biraz ilgi gösterdiginde hemen kaptırmışsin kendini. Ya da iyi niyeti seni kendine çekti diyebilirim. Evet bana göre de yanlış yol, eşinin arkadaşı… eğer eşin senin arkadaşina ilgi duysaydi sen ne hissederdin onu düşün. Bence kendine biraz zaman ver canım. Hemen duygusal bağ kurma kimseyle.

Kinamiyorum ama karektersizlik esinizin arkadasi yha ona bunu nasil yapar arkadasinin karisina goz koymak ne?affedersiniz ama kendinizi onun yerine koyun o sizin arkadasinizla boyle birsey yapsa nasil olurdunuz?