Selam kızlar🙋♀️ Size çok zor bir soruyla geldim. Hayatımın bir karar aşamasındayım. Evliliğim bitmek üzere malesef. Ya çok yanlış biliyorum ama eşimin bi arkadaşıyla aramızda bir elektrik var. Bu arada evliliğimiz uzun süredir sallantıda ihanet vs asla söz konusu değil. Boşanmaya 4 ay önce karar verdik ve ayrı evlerde oturuyoruz. Bugün o kişiyle oturup bi kahve içtik zaten normalde de çok iyi muhabbetimiz vardı ama bugun ilk defa aramızda bi elektrik olduğunu hissettim. Karşımdaki kişide bunu hissettirdi açıkcası. Oda boşanmış ve bir kızı var benimde bir oğlum var. Ya bilmiyorum inanılmaz heyecanlandım elim ayağıma dolaştı ve iştahım kesildi resmen liseli gibi oldum😅
Bu duruma düşmeden önce derdim ki asla olmaz çok yanlış bi durum. Ama içinde olunca o kadarda yanlış gelmedi. Hani bir laf vardır ya “Yanlış yoldayım ama yol nasıl güzel” aynen öyleyim şuan. Size sorum şu bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim benim düşüncem aslında uzun süre evlilik olmamasıydı. Çok ortak tanıdığımız var süreç nasıl ilerler? Çocuklar konusunda hiç bi sıkıntı yok bu arada ikimizde çocuklarımızı yanımıza alırız. Offf lütfen yorumlarınızı esirgemeyin🙊