Hanımlar öncelikle merhaba ,aklıma takılan bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.23 yaşındayım ,eşim 28.Beraber olma süremiz en erken 10 gün ama bu süre genelde 1-1,5 ,2-2,5 ayı bile buluyor ve ben bu durumdan çok rahatsızım çünkü istekli biriyim ve çok sık teklifte bulunuyorum ona rağmen beni reddediyor ,kadınlık gururum felan kalmadı her seferinde yok ,bilmem ne ,bahaneler .Sadece kendi istediğinde beraber oluyor ,yoğun çalışıyor işi ağır ve önceliği cinsellik değilmiş ama bu süre fazla uzun .Ben mutsuzum siz olsanız boşanır mıydınız ?Üstelik tek sıkıntı bu değil ama en önemlilerinden biri bu.Yaşım çok küçük şimdi bile bu kadar ara veriyorsa 2-3 yıla hiç kalmaz.

Birbilinmeyenn boşanmaktan önce konuşurdum boyutun boşanmaya kadar gidebileceğinide söylerdim. Ağır işte çalışınca belki uyku daha ağır basıyordur bilemiyorum fakat iki ay isteksizlik asla olamaz yani 10 gün bile fazlada hadi ağır işte çalıyor diye tamam dedik sonrası biraz sıkıntı doktor ya da istek artırıcı şeyler sunabilirsiniz. İlk bi çözmeye çalışır her yolu yapar sonra belki boşanırdım bilemiyorum. Ki eşinizde belki boşanma konusu açılırsa bi ilerleme gösterir

Birbilinmeyenn niyeti yoksa naparsan yap yapmak istemez. Bosanmak senin kararin tabi mutsuzsan. Evlilikte bu olmazsa olmaz cunku

Nimess Her şeyi dedim,bazen rencide bile ettim.Belki alınır da düzelir diye.Öbür problemlerden dolayı zaten boşanacaktım,onları konuştuk düzelteceğini söyledi,onları toparlıyor derken bu çıktı.Kendi isteksizliğini kabul etmiyorda ben çok istekliymişim.

1bbby Bencede öyle elimden geleni yaptım,bakımlı da bir bayanım.İlişkiye sürekli farklılıkta katmaya çalışırım ama olmuyor.Yaşım çok küçük yıllarımın böyle gitmesini istemiyorum.Evledım için sabrediyorum bakalım nereye kadar.

Birbilinmeyenn Merhaba doktora gitmeyi teklif ettiniz mi çünkü bu hiç normal değil yani çok uzun bir süre. Sağlıklı bi evlilik için cinsellik çok önemli onunla birlikte insanın sevildiğini değer gördüğünü hissetmesi çok önemli

1bbby 28 yaşında benden 5 yaş büyük .Nişanlıyken yeni evliyken böyle değildi

Birbilinmeyenn o zaman biraz sabredin bence bi şeyleri düzeltmeye çalışırkende cinsellik aklına gelmiyor olabilir kafasında kim bilir neler var 🤷🏻‍♀️ Ayrıca bebeğiniz varmış diğer yorumda okudum ben olsam daha kötü şeyler yoksa aldatma şiddet gibi bebeğim için sabreder düzeltmeye çalışırdım. O çok isteksiz olduğu için seni istekli görüyor eşimde beni isteksiz görüyor ama bence normalim ona göre az istemem isteksiz olduğumu göstermez sonuçta 💁🏻‍♀️ İnşallah halledersiniz sorunları en son çare boşanmadır ama dediğim gibi her yolu denedikten sonra

Findukkk Terapiste gitme imkanın varsa hemen git bencede,inşallah faydası olur🥺 Allah yardımcımız olsun.Kimse yuva yıkmak istemez ,çokta mücadele verdim ama bu durum sinir yapıyor artık ve en ufacık şeyde öfkelenmeye başladım .Ben mutsuz olunca bebeğimde oluyor😔

Birbilinmeyenn e bukadar yas farkida normal yasida genc tuhaf yani ben bu erkekleri anlamiyorum gercekten napsan yaranamazsin

Ben bu erkekleri anlam veremiyorum ya neyin isteksizligi 50 yasinda mi yapacaksiniz bu isi anlam veremiyorum

benim eşim de ağır işte çalışıyo , ailesiyle yaşıyoruz, bende çok kırılıyorum bu konuda gururum zedeleniyodu ama onu çok seviyorum, benimde ihtiyacım var
                        bu yüzden bende tek başıma tatmin oluyorum çoğu zaman, onu asla üzmek istemem, herkes sex sevecek diye bi kanun yok sonuçta, bundan ötürü boşanmayı da asla düşünme bence, sevgin bittiyse bilemem tabiki ama, dışarda hayat öyle kolay değil