Nurisdeniz34 Bu senin kararın sen annesisin o bebegi sen doğurdun kimse ismine karar veremez. Ben 2.cocuguma hamile kaldim cinsiyeti öğrenir ogrenmez kayınpederim benim ismimi koyun dedi esimde bana soyledi çünkü kızımın ismini ben koydum 2.cocuk olursa esimin koymasini istemistim ona bırakmıştım. Hersey koyabilirsin ama babanin ismini koyamazsin dedim. Tamam dedi ilk babasi defalarca söyledi annesi anneannesi dedesinin ismini koyun hayir dedim. Oğlumu doğurdum kimligini cikarmadan önce esim bana dediki babam diyorki 500 lira vereyim benim ismimi koysun. Bende hayır dedim eger bendeb habersiz ismini koyup gelirsen o kimligi kirarim seninle de aramiz cok kötü açılır dedim. Müdürlukten randevuyu kendi ustume aldim esimle beraber gittik kimligi cikarttirmaya cunku esim benden habersiz kesin koyardı. Ben varken koyamadi. İsminide koymamis olduk. Kimligini cikardik. Geldigimizde kayinpederim benim ismimi koydunuz demi dedi hayır dedim. Ne gerek varki? Ben istemiyorum istemedigim ismide kimse koyamaz benim doğurduğum cocuga.