Babybaby Öncelikle her ilişkinin dinamiği farklıdır, başka birilerinin hayatından veya ilişkilerinden yola çıkarak kendinizi veya/ilişkinizi sorgulamanız sizi maalesef üzer veya beterin beteri varmış diye kötünün iyisi dediğimiz kavramda tatmin eder.🤷♀️ Evlilik ne yaparsak yapalım bir yerden sonra monotonlaşıyor gerçekten 7/24 sevgi pıtırcığı gibi yaşayan insanların olduğuna gram inanmıyorum, 1/1.000.000 ihtimaldir belki. Kaybetme korkusu bende de eşimde de yok, böyle bir hissin yarattığı baskıyla ne ben ne de o yaşamak istemezdi zaten. Biz bir birimizi seviyoruz, bir birimize güveniyoruz ve birlikteyiz bizim için daha önemli bir şey yok. Olay kaybetme korkusuysa zaten siz bir birinizi sevip, sayıyorsanız ona göre bir tutum içinde devam edersiniz ve kimse kimseyi kaybetmez doğal olarak bundan da korkmaz. 🤭 Önemli olan sizin bu ilişkiden gerçek beklentiniz ne, sanırım asıl sorun kaybetme korkusu değil. Biraz sıkılmışsınız galiba her şey aynı gittiği için, bunu eşinizle paylaşın o da mı böyle düşünüyor veya siz mi eskisi gibi keyif alamıyorsunuz. Emin olun partnerinizle soru-cevap şeklinde ilerlemek her zaman çok daha güzel sonuçlar doğuruyor.🤍 Seni mutlu edecek hislerin peşinden git. 🥰