zarifhanim LemanHH Onların normal karşılaması sizi ilgilendirmiyor ki, yazdığınıza göre eşinizin normal karşılaması ve erkek kuaför seçme hakkı varken bayana gitmesi ilgilendiriyor. Ki bu çok anormal bir durum..
Deleted10 zarifhanim rusyada mi? E biz bunu turkiye standartlari agdacilarina gore eleştirdik. Bu olay rusyadaysa sıkıntı daha buyuk degil mi😂
LemanHH Deleted11 Ay canim benim ya bennseni engelliyorum sen yine karsıma çikiyorsun. Meğerse ne kadar deyerliymişim senin için,,, sana Defol dememe rağmen hala sayfamda yatıyorsun. Ah yazik sana.
Deleted11 LemanHH Kendini ne kadar gülünç duruma düşürdüğünün farkında mısın acaba? Bence sana yazık. Yok prostat masajı yok ağdaya giden koca gerçekten akıllı mısın sen? Bak kaç yaşında insanlarız yapma kendine bunu yazık sana çok üzülüyorum cidden. Haa bide beni engelleseydin seni göremezdim, becerememişsin 😌
Aksiz Nietzsche canim özür dileyerek söylüyorum da ben bir post açtım en son o postu sabitlerimisiniz bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olsun Saçma sapan postlara yazanlar çok da ben bir bilgilendirmek amaçlı soru soruyorum 3_5kisi yazıyor:(
zarifhanim Nietzsche 6 günde 15 post açmış, hepsi trole benzer konular. Bir yerden ciddiye almak lazım diye düşündüm diyilden başladım 🤣
Aksiz LemanHH Leman salam,yeni bele qarışmaq istəmirəm ama ki,görürsən ki belə yorumlar yazırlar niyə belə mənasız postlar acasan ki,Azerbaycanlisan niyə bizim haqqımızda elə düşünsünlər ki,həmdə ərinin eyibini qadın heç kimin yanında açmaz
Aksiz zarifhanim kusuruna bakma)Azerbaycanlı o yüzden yorum yazarken yalnıs kelimler kullana biliyor Ben kendimde böyle postlar açmamasini doğru olmadığını eşinin ayıbını böyle konusmamasini kendimce güzel ve kibar şekilde uyardım belki kendi memeleteklisi yazınca yorumlarını ve postalarini yalnız bilgilendirmek amaçlı kullanır Anlayışınız için teşekkür ederim 🌸
LemanHH Aksiz mən məslehet almaq istedim ağilli qadinlardan. Ama gördhm burda heç kim normal deyil. Hami sehv başa düşür.
Nietzsche Aksiz canım genel dışı postları sabitleyemiyoruz malesef. Ama baktığımda zaten senin postun yukarda duruyor . Yazmayan arkadaşların bilgisi olmayabilir ,gördüklerine eminim.🙂
Nietzsche zarifhanim olivetti gibi bende takılmayı bıraktım 😂 bir de arkadaşın dediği gibi memleketi farklı olduğu için yazım hataları olabiliyor
Aksiz LemanHH yazdığın səhv başa düşməyə açıqdir ona görə.Neyine lazımdı ancaq hamiləlik hamile necə qalmaq olar nem bildigilendiren postlar aç belə edirsən olarda normal olaraq nə gəldi yazır oxuyub əsəb keçirmək nəyinə lazımdı?
zarifhanim Aksiz Siz kusura bakmayın ya yanlış anlamayın beni kimseyi kimliğiyle ırkıyla eleştirmem. 😊Azeri olduğunu dahi bilmiyordum. Yani üzerinize alınmayın, birde bu bayan yüzünden azerilere karşı önyargı oluşacağını düşünmeyin. Aynı suyu içen aynı huya sahip olmuyor, iyi yada kötü olarak tanınırsa bireysel olarak düşünülür. 🙂