Eslim_555 Bu yaz plaja gittim kadınlar plajı orda twork.yarismasi yaptılar aşırı iyiydi bı baktım herkes coşuyor kalçalar nasıl güzel duruyor ben bile beğendim dedim bende ogrenicem altın bilezik misali 😂 geldim 1 hafta bebekleri uyuttum gece çalıştım aşırı iyiyim seneye ben 1. Olucam ins 😂 hee işte kocam gulmese birde odam büyük olsa twork dansı yapmak isterdim ona fantazi kiyagetlerimle 😂

nededinsen Ben de roman oynarım aynı cingenler gibi donumu da çekerim azıma kadar eşim seni çok mu aradım der ama aynı ferformansi gece hiç yapmadım 😂

Eslim_555 bu kadınların erkek önünde dans etme çabası bana çok tuhaf geliyor 😂 yapamam ben çok istiyorsa kendi bana dans etsin görelim analar neler doğurmuş

strawberry göbeğini hareket ettirmeden kalcani aşağı yukarı yapıyorsun yotubeda var bakıp daha kolay ogrenebilrisin😂😂 bincamasir aşıp bir twork çekiyordum o ara çok komikti

Flamme ay bende öyleyim valla halay dışında oynamışlığım yok beceremem de 😅

Eslim_555 eşim bacaklar açık şekilde çömelip kalkma hareketinden çok hoşlanıyor bir de çıplak biçimde popomla sadece sürtünmesi ya da hiç değdirmeyip çekmekten hoşlanıyor ama tabii ki o an ki duruma göre değişiyor 😁😂

2 yıl sonra