Merhaba, Kızlar spiral taktırmak istiyorum fakat adetliyken randevu bulamadım adet olmadan takılmıyormu? Acı oluyor vs gb seyler yazmışlar ne kadar doğru, devlet hastanesinde..

Erva acısı senin acı eşiğine göre değişiyor bildiğim kadarı ile adet olmadan takılmıyor 🤷‍♀️

• Erva bunu yanıtladı.

Erva adet şartı mı varmış bide, ben normal bir günümde gidip taktırdım

• Erva bunu yanıtladı.

Erva Regl döneminde rahim aşşağı doğru indiği için takımı bir okadar kolay oluyor bence reglyken git sokyorlarda söylüyor zaten reglinin 3. Günü diye

• Erva bunu yanıtladı.

Tam bu postu açıcaktım bende çok merak ediyorum acısının ne kadar olduğunu ve çok taktırmak istiyorum

Erva ben adet olmadan taktırmışdım hic bi şeyde olmadı acı falan cok rahat gecmisti benim icin

Bende taktırdım ama 5 gündür kanamam devam ediyor kanamanın kaç gün sürdü acaba

Adet olmadan her hangi günde tqkiliyor sadece gebelik testi isteniyor

Erva canim adetliyken taktığında daha az aciyo diyo herkes 🙏bende adetimin 3. günü gitmiştim 1 dakika kadar sürmüyor bile acisida yok denecek kadar az🤭 he bide gebelik testi yapıyorlar sonrasında takiliyo ben aile planlamasi diye bi yerde taktirmistim 2 yıl oldu gayette memnunum cikaricam hatta yakin bi zamanda ins

• Erva bunu yanıtladı.
            • Erva bunu beğendi.

Ohno regl’ken bulamadım ki canım adanaya aileme gelmistim ben burda taktırmak istemistim, eşim askeri personel yaşadığım yer merkeze uzak gidemiyorum pek :(

• Ohno bunu yanıtladı.

Erva ozaman acı gerçekle yüzleş dicem çok mu korkutmuş olurum, adet söktürücü alsana belki erken regl olursun

• Erva bunu yanıtladı.

Esmer_girl regli olma gb bi şartı yoksa ben acıya razı olucam galiba yaa çünkü yaşadığım yerde birturlu firsatim olmuyo bide her ay gecikiyorum hamile kalicam stresinden :)

bianne_1 adetken gidemedim kendi yaşadığım yerde imkanım yok adet şartı yoksa gitmek istiyorum cevab icin teşekkürler :)

Ohno. Göze alıcam artık bebegime kavusmak icin oyle zorluklar cektimki her yönden hamileligi yok sayarak hamilelik yaşadım oyuzden hic istemiyorum kalırsam da vazgecemem çözüm bulmak şart 🌸

Erva yani acı oldu tabi yanında birini götürmeni tavsiye ederim