Kızlar regl me 16 gün var ve dünden beri koyu renk akıntı geliyor, hani regl bitmesine yakın son 2 gun gelir ya aynı o şekilde. Hayatım boyunca ilk defa böyle bisey yaşıyorum reglim düzenidir yani 2 3 gün erken ya da geç gelir sadece. Yarın doktora gideceğim fakat neden böyle olmuş olabilir diye sormak istiyorum size belki aynısını yaşamış, aynı şey başına gelmiş olanlar vardır
Help me please❤

Ask_hosmus Su an hayatımın baharını yaşıyorum resmen 🤣 kızım 2 yaşında ve artık rahatım her anlamda 😊 annemde yq da kayinvalidemde kalabiliyor istediğim gibi gezebiliyorum 🤣🤣

bittercikolata yumurtlama günlerinde de kanama yaşanabiliyor yada bu aralar ilişki yaşadıysan hamile kalmış olabilirsin yerleşme kanaması da o şekilde olabiliyor…

Kalbe Yunurtlama donemi gözüküyo su an evet, ilişki oldu tabi bu süreçte 🙈 ama 11 senedir geri çekilme ile korundjm boz çocuk yapma sürecindeki 1 Ay dışında 🤣 kprunma yöntemi olmadığını biliyorum ama bu konuda tereddutum yok bakalım yarın doktora gidicem inşallah kötü bisey yoktur teşekkür ederim canım benim ❤❤