bitterdelisi24 Senbeben11 şimdiki aklım olsa iş hayatını bırakmazdım çalışırdım evimi alırdım arabamı alırdım 🤓
Esmeray1 Aklım olsa evlenmezdim bende, babamın evinde gül gibi yaşıyordum derdim neydi ki evlendim bilmiyorum 😒
Tecrubekonusuyor Şimdiki aklım olsa evlenemezdim ama baba evinde de kalmazdım yalnız yaşardım çalışırdım mis gibi dert yok tasa yok kimsenin yükü yok tek tabanca düşününcesi bile çok güzel. Tabiki evlatlarım iyi varlar ama neyse anladınız siz onu
Cicilibicili Senbeben11 herkes gibi bende evlenmezdim bekarlık sultanlık diye boşuna demiyorlarmiş çok geç anladım 😂
Ask_hosmus Senbeben11 hayatttaaaaa evlenmezdim😂😂 ne güzel yaşıyodum gidiyordum b.k var evlendim boşu boşuna sırtıma yük aldım 😂kendimize zararımız çok🤷♀️🤷♀️😂
Portakallikahve Senbeben11 bende evlenmezdim diyenler kervanındayım. Az daha gezip eğlenseydim fena mıydı 😂 eşti çocuktu geçimdi derken zor
Guzellik09 Senbeben11 bende evlenmezdim kesinlikle çünkü evlilik yada bu adam bana göre değil cok degişikler anlamıyorum çokta pişmanım eşimi seviyor muyım sevmiyor muyum onu bile bilmiyorum