Pcoslu1anne miraabuketttttt Canım valla bilmiyorum bana hic söylemediler çünkü 2 kisi olduklarini biliyorum biri körmüs ama herseyi kör olan söylemiş ablama alevi köyü diye de geçiyormuş
Yasak_elma miraabuketttttt Anladım canım.Ben istanbulda yaşıyorum burada bi aile dostumuzun önerisiyle bi hoca keşfetmiştik.çok iyi bir hoca bilindik hoca.Türkiyenin heryerinden geliyorlar.Onun için buraya gelmen gerekiyor canım gelebilirmisin peki
smyy12345 Yasak_elma bana da yardımcı olur musunuz ne olur lütfen evliliğim bitiyor bitsin istemiyorum İstanbul’da yaşamıyorum ama numarasını verseniz yardımcı olmaz mı lütfen 😭😔
Yasak_elma Ebalp avrupa yakasında bağcilarda bi hoca adini suan hatirlamiyorum ama eşime aksam sorarim
Deleted19 miraabuketttttt aydın Söke’de var hoca ayrıca emekli din öğretmeni ve cok iyi çevremde gidenler var memnun .Sende Manisa’da oturuyosun heralde sana yakın nete yaz çıkıyor adresi cok ünlü bi hoca
Pcoslu1anne PiTi Bilmiyorum canim dedim ya o zaman daha küçük olduğum için korkarim diye söylememişlerdi
PiTi Pcoslu1anne ben amasya da oturuyorum Alevi köyünde bi adama götürdüler beni tokata bağlı eğer o adamsa ilginç bi adamdı benim hastalığımı o söylemişti