Ikiprens_annesi limonata1 evet normalde anlaşabilirim ama istisnalar dışında 😉 benimde sorum komdomla korunurken içe boşalmada sızıntı filan yaparmı acaba🙈
WhiteAngel Ikiprens_annesi yırtık delik patlak vs yapar tabi ki sızıntı şansına kalmış . Benim sorum şuan ne olsa çok mutlu olacağıni düşünüyorsun
DenizCemre WhiteAngel Ailem biraz uzakta kalıyor, evimin yakınına taşınsalar çok mutlu olurdum🙏 Sorum en son kendin için yaptığın şey🥰
Ogretmenhanim DenizCemre en son kendim için banyoya girip 1 saat keselendim sıcak suyla yikandim 🤣 sorum şu kaynanan çocuğunu sapur süpür öperken tiksiniyor musun ?
Bambii Sindirella Geriye dönsem hep iyi niyetli düşünmezdim herkesten herşeyi beklerdim 😊 Sorum şu : En büyük hayal kırıklığın ne?
Bambii Geriye dönsem hep iyi niyetli düşünmezdim herkesten herşeyi beklerdim 😊 Sorum şu : En büyük hayal kırıklığın ne?
Angellove2010 Bambii İhanet bence 👍 eğer en büyük hayal kırıklığı nedir diyorsan bana soruyorsanda en büyük hayal kırıklığım babamın öldügü gün olmuştu 😞 Sorum da şu : Dünyaya nasıl bir iz bırakmak istiyorsunuz?
ZRaporu Angellove2010 ellerimle bir ağaç dikip büyümesine şahit olup gölgesinde serinleyip öldüğümde de onu benim diktiğimi bilen insanların onu ziyarete gitmesini isterdim. 🌲 Sorum: Kaç yaşında olduğunuzu bilmeseydiniz yaşınız sorulduğunda ne cevap verirdiniz?
2melekannesi @“ZRaporu”# 23 yasımda neden bilmem öyle demem geldi 😅 28 yasındayım.. Tekrar bir sansınız olsaydı aynı kişi ile mi evlenmek isterdiniz ??
Sihirlisabuncu Peridehatunu hayır söylemem 🧚🏻♀️ Eşine söylemek istediğin ama kırılır diye söyleyemediğin bir şey var mı ? ( aklıma ilk geleni sordum 😂)
yoyohatun Sihirlisabuncu soru havada kalmasın 😄 Aklıma ilk başta gelmedi çünkü her şeyi söyleriz birbirimize ama herhalde bazen ilişki ondan dolayı çok çabuk bitiyor ve ben orgazm taklidi yapıyorum kendini kötü hissetmesin diye o yüzden bazen hoşuma gitmediğini söylemek isterdim galiba 😄 Sorum: Bugüne kadar en rahatsız olduğun aklına ilk gelen an?
Seraymesut35 Hoyrat aranızda troit sorunu olan var mı ve haşimato su olan var mı bu olup hamile kalan var mı
Hoyrat Seraymesut35 benim arkadaşım hamileyken troidleri yüksek çıkmıştı ama başkada bilmiyorum inan cnm