Arkadaşlar merhaba,
Benim bir arkadaşım var şuan nişanlı ve daha önceki erkek arkadaşıyla anal sex yapmış fakat ben anlamadim nasıl olup bittiğini dedi sonrada ayrıldılar zaten. Şuan nişanlısıyla da anal sex yapmışlar ama nişanlısı çok rahat girdiği için süphelenip senn daha önce kaç kişiyle birlikte oldun demiş. Arkadaşım da önceki erkek arkadaşıyla olan durumu anlatmış. Nişanlısı bu sadece bir kerelik bir durum olamaz çok rahat girdi çok kez yapmış olmanız lazım demiş. Arkadaşım gerçekten çok çok rahat girdi hatta daha sonrasında birkaç defa daha birlikte olduk onlarda da çok rahat girdi diyor. Ben evliyim ve bizde eşimle çok kez bu şekilde beraberlik yaşamamıza rağmen benim her seferinde çok acıyor en baslarda ve çok zor giriyor yani diyorum ki bence kişiden kişiye degisiyordur bu durum. Demek ki arkadaşımın fazla geniş benimki çok dar. Anlamadığım bu durum kızlık bozulmasi gibi bir durum mu ki anlaşılsın kaç kere yapıldığı? Kızlık bozulurken çok acı çekersin evet sonraki birleşmelerde rahat girer ama anal sexte bence bu durum aynı değildir; genişlik darliktir ama nişanlısı bu duruma fazla taktığı için bende burdaki bilgisi olan arkadaşlara bir sorayım dedim.