Merhaba arkadaşlar, öncelikle beni yargılamadan önce dinlemenizi ve empati yapmanızı çok isterim . Ben 19 yaşında evlendim , evlendigim kişiye beni yakın arkadaşım tavsiye etmiş ,ve beni görünce çok beğenmiş şuan evlendigim kişi ve beni çok sevmiş . Ama ben şimdi 22 yaşındayım ve bir buçuk yaşında bir oğlum var evliyim hâlâ. Ve çok çok utanarak söylüyorum ,her eleştiriye açığım ama lütfen eleştirmeden önce bana bir akıl verin . Ben liseye İlk başladığım zaman ,sınıfa ilk girdigi zaman ilk gördüğümde ona aşık oldum , ve bu öyle bir aşk ki , hani bir insan birini Sevince hic bir kusur göremez ya işte öyle sevdim .. dokuzuncu sınıftan beri bu kişi benim içimde yara olarak kaldı , hep uzaktan sevdim onu , ve açıldım ona söyledim ona onu sevdiğimi fakat sevgilisi varmış ve ben ona açıldıktan sonra bana hep dediki kız arkadaşım ayrilcak benden , yakında ayrilcaz ,bnde seni sevdim diyordu ama hep kız arkadaşıyla bakisiyordu benimmgozumun önünde ve ben hep ağlayarak onları izlerdim . O kadar çok canım yanardı ki , bütün sınıf öğrenmişti benim onu sevdigimi ama nafile o yine baskasiylq sevgiliydi ama aynı zamanda banada sürekli bakıyordu gülümsüyor du. Ve ben daha da bağlanıyordum ona . Ve sevgili olmadığımız halde ben ona.sevgimi anlatan bir defter dolusu yazı yazdım , hediyeler aldım ona verdim bu defteri hediyeleri . Ve böyle dört sene geçti tam lisede , ve lise bitti ben biraz unutmaya başlarken , yakın arkadaşım beni evleneceğim insanla tanıştırdı , işte iyi insan sana iyi gelir herşeyi unutturur mutlu olursun falan dedi . Ben istemedim ama çok zorladı beni tanış bari diye ,sonra da zaten benden habersiz evleneceğim kişiye benim. Numaramı vermiş ,ve bana mesaj attı ve öyle konuştuk evlencem kişiyle , ben yine aşık olup sevemedim evlencem kişiyi ,hani iyi bir insandı bunu hissediyordum.ama yeni bir ilişkiyr girip birini sevecek bir kalp yoktu bnde , zaten dört sene birini platonik sevmişim lisede ve onu unutamamamisim , oyzden ilk başlarda evlencem kişiyle konuşurken sevemedim , ama zaman geçtikce , iyi biri oldugunu bana gosterdikce ve beni çok sevdiğini gördükçe ben de ısındım ona ve aileler tanıştı falan derken aradan.bir sene geçti biz evlendik. Şimdi de bir oğlumuz var , eşim iyi bir insan , Allah razı olsun gerçekten hala beni çok seviyor hissediyorum ama ben çok utanarak söylüyorum ben evleneceğim zaman.lise aşkımı kalbimin çok derinlerine gömdüm,oraya gömdüm onu ama unuttum sandım ,meğerse unutamamisim , ve ne hikmetse ben nisanliyken lise aşkımı hiç gormezdim rüyamda fakat evlendikten sonra hiç lise aşkımı dusunmedigim.halde hep rüyalarıma girmeye başladı ,ve rüyalarımda sürekli beni seviyor olarak görüyorum ve hala görüyorum ve ben onu rüyamda gördükçe o eski zamanlar aklıma geliyor üzülüyorum onu unutamadığımi anlıyorum ve diyorum keşke evlenmeseydim de bari yanımdaki insanın hayatına içimde unutamadigim biri varken girmeseydim kimsenin hayatına diyorum .ama ne yazikki iş işten geçti ben evlendim . Eşim iyimi gerçek ten iyi anlayışlı bir insan ama.iste ben böyle rüyamda bazen lise aşkımı gördüğümde öyle kötü oluyorumki.her uyandığımda ağlıyorum unutamıyorum onu yaram sızliyor her seferinde, çok çok üzgünüm böyle olduğu için ama inannin elimde değil biliyorum yaptığım şey yani evliyken başkasını unutamamak gerçekten iğrenç bir durum ama kendime engel olamıyorum ve hep dua ediyorum Allah’a , rabbim bu dünyada onunla eş olamadik ama ahirette onunla eş olalım diye , şimdi siz bana bir akıl verin lütfen , ben napacagim ne yapmam lazm , boyle yaşamak çok zor 😞😞
Lise aşkımı unutamıyorum 😞
Mryemsare seni çok iyi anlıyorum çünkü bende öyleyim sen bari sevgili olmamışsın ben 5 yılımı verdim en güzel anılarımı verdim birden beni terketti sonra ilk çıkan insanla evlendim eşimi seviyorum ama o eski sevgilimi sevdiğim kadar sevemiyorım aşık olamıyorum hep kalbimin bi köşesinde…Allah yardımcımız olsun ama iyi ki onla evlenmemişim şimdi ki eşimden Allah razı olsun
Mryemsare size psikolojik destek almanızı tavsiye ederim.
Kendimi sizin yerinize koydum ama bir türlü işin içinden çıkamadım. Birde şöyle düşünün aynı durumda eşiniz olsa eşiniz böyle düşünse hoşunuza gider miydi? Eşiniz bi platformda ya da bi yerde boyle bi konuşma yapsa ne hissederdiniz. Hepimizin içinde vardır illa ki yara açan ya da unutulmayacak anılar bırakan ama hayatınızda biri varken eskiye bu denli 4 elle sarilmak ya da sarilmaya calismak cok saçma . Bence rüyalarınıza da durduk yere girmiyor besbelli her dakika kafanızda.
Mryemsare o sizi sevseydi sevgilisini değil sizi tercih ederdi siz onu gerçekten sevseydiniz evlenmezdiniz hadi zorla güzellik oldu arkadaşınız ısrar etti evlendiniz çocuk yaparken kim zorladı sizi ? Size sadece ulaşamadığınız için o kişi daha cazip ve çekici geliyor kedinin uzanamadığı ciğeri misali .. size tek lafım var bi ın sn empati yapın aynı durumu eşiniz yaşasa biri için ağlasa unutamasa siz ne hissederdiniz kusura bakmayın böyle şeyler oyuncak değil adamcağızın hayatını mahvetmişsiniz resmen o çocuk kalk gel dede eminim eşinizi bırakıp gidersinizde
Mryemsare aynı dert bende de var yanlız değilsin 😀 bende birisinin peşinden 7 sene koştum ama olmadı aramızda yaş farkı var dedi bahane etti (7) ve şuan evliyim bende 1 oğlum var ama aklım hala onda sevgi falan yok içimde ona karşı ama çok istiyorum benimle konuşmak için çabalasın diye ama olmuyor. Elbet Birgün yazıcak o bana ve bende aklın başına Yeni mi geldi ben evliyim kocamı seviyorum diycem 😀 bu sefer de ben onu reddetmek istiyorum artık içimdeki o sevgi nefrete inata büründü sırf o kelimeyi ona söylemek için neler vermezdim 😀😀 Benim kendi konuşmamı falan herşeyi hazırladım ama bilin bakalım ne eksik 😂😂😝
- Düzenlendi
Busecikk şu yazılanlar resmen duygusal aldatmaya giriyor aldatma eylemi sadece fiziken bedenen yaşanmaz ruhen de olur tıpkı bir kaç kişinin yazdığı aklında kalanlar ile.
Ve hala daha siz o kişiyi düşünüyorsunuz + beklenti içindesiniz. Peki ya eşinizin böyle birisi varsa ve ona yazsa ?
nisanlilik evlilik hamilelik doğum bu süreçte hiç mi aklına gelmedi, üstelik senin duygularınla oynamış, bence bunu aklına getirmen bile hata artık
deleted77 bence alakası yok yani ruhen aldatma gibi şeylerle. Benim amacım sadece benle konuşmak için çabalasın istiyorum. Benim içimde artık ona karşı hiçbir duygu yok sadece geçmiş zamanda ona olan sevgim inata ve öfkeye dönüştü, ben nasıl onun peşinden koştuysam o da benimle konuşmak için çabalasın istiyorum. Tabi ki herkesin görüş açısı farklıdır siz aldatma şekline anlamışsınz
Busecikk evet bana göre sağlıksız bir düşünce.
Evli bir bayanla konuşmak için kim niye çabalasın ki kaldı ki bekarken dahi bu çabayı sarfetmemiş birisi. Ciddi ciddi sizi empatiye davet ediyorum aynı hisleri bir başka bayan eşinize beslese tavrınız ne olurdu ?
Mryemsare Bende küçükken birine aşık olmuştum rahat bir 13 yılı var. Ona olan aşkımı iliklerime kadar yaşıyordum. 1 sene arkadaşça konuştuk sonrasında 5 ay sevgililik dönemimiz oldu. Hep çok efendiydi. Onu kaybetmek mi ? En büyük korkumdu, her mesajında kalbim titrerdi. Ona, eğer birgün başkasını seversen yada hoşlanırsan sakın beni aldatma gelip söyle seni direk rahat bırakırım ama bana o duyguyu yaşatma demiştim. Ve birgün başkasından hoşlanıyorum mesajı geldi. Ogün ayrıldık, birdahada hiç yazmazdım uzun yıllar hayatıma kimseyi sokmadım ama onu unutamadımda, oda hoşlandığı kızla sevgili olmadı kız istememiş. Ama bana dürüst olduğu için ona bikez daha aşık olmuştum. 10 yıl sonra falan birgün denk geldik yolda. Bende yeni sözlenmişim tabi. Hal hatır sorduk birbirimize sonra benden özür diledi pişmanım vs bana bi şans ver evlenelim dedi direk 😳 bende sözlendiğim için o insana bunu yapamazdım çünkü mükemmel kalpli bi insandı kocam ☺️
Eşim de benden önce aşkını başka birinde tüketmiş biri, malesef bende öyle. Biz birbirimizi çok sevdik evliliğimizde güzel. Ama aşkı başkasında yaşadım. Aşk başka birşey oyüzden unutulmuyor. Ben hala adını duyunca bi kıpırdama hissederim ama ötesi olmaz. Düşünmüyorum hayırlısı böyleymiş diyorum. Kendime hep o imkansız olduğu için güzel geliyor, evlenseydik aşk falan kalmazdı diye avutuyorum :)) Rüyamda gördüğüm gün içinde bi afalladığım oluyor ama hemen kocamı düşünüyorum onu nekadar sevdiğimi onun beni nekadar sevdiğini, sonra geçiip gidiyor ☺️ geçmişe çok takılmaa insan ileri gidemiyor sonra. Yaşandı ve bitti hayırlısı böyleymiş diye düşün ☺️ Ne içimi dökesim varmış benimde sorry 😃🙈
Birmelekannesii Yaaa ne kadar güzel anlatmışsınız inannin bunları duyunca biraz olsun bnde bu şekilde avutabildim kendimi ve dedikleriniz de çok haklısınız gerçekten çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için 😊
Flamme sosyal medya hesabına bir kere baktım o evlenmemiş , ama bu benim için bı ifade etmiyor evlense bile hani mutlu olsun başka bissy istemem
aynenaynenn doğru söylüyor sunuz haklısınız,bunu eşime yapmam da büyük bir yanlış zaten