[silindi] Derinlerde ozeldegenel anestezi ile cektirdim 10 dk falan bayiltiyorlar kimisi adet agrisi gibi diyor kimiside cok daha agrili olduğunu söylüyor.ben agri yasamamak.adina uyudum
Kbranur65 Derinlerde ben çektim ama uyutularak çekilmesi daha iyi adetin 5 günü gidiyorsun aparat yerleştiriyor rahmi açıyor ilaç enjekete ediyor baya ağrılı oldu bilseydim böyle uyutulani isterdim
Yagmur677 Derinlerde echomar şişlide cevat bayraktar var orda çekildim anestesizsiz son teknoloji inan anlamadım bile hiç ağrı olmadı tavisye ederim 900 tl vermiştim şuan artmıştır fiyatı
Aslan Derinlerde hiçbir şey hissetmedim hatta bitti mi dedim o derece akşamına da gaz sıkışması gibi bi ağrı oldu
Neleroluyor Canım rahim filmi tamamen çeken ile alakalı ben anestezi almadım ayiktim aman aman bişey olmadı çok çok hafif sızı gibi bişey çok az bı lekelenme okadar iki saat önce ve iki saat sonra alveres içtim özelde oldu
Gamzelim34 Derinlerde ozel goruntuleme merkezinde cekilmistim anestezi yoktu direk aparat takip ilaci enjekte ettiler besdk işlem sonrasinda karinda adet agrisi gibi agri oluyonbiraz ama gecici yani