WhiteAngel Papatyaa3535 hepiniz aynı eve nasıl sigiyorsunuz hem somut hem soyut anlamda 😅 Allah yardımcınız olsun
Papatyaa3535 Eymen2021 eşya simdi evin icinde kullandiklarimiz hem benim kaynanmin hemde eltimin var. Firsatim olmuyor esimle film izlemeye 3 çocukla ev isi derken gece 1 2 de kendimi yatakta buluyorum ☹
Flamme Papatyaa3535 eltimle senede 1 defa bir araya gelince bile geçinemiyorum ki aynı ev Allah korusun
bayangamzelili Papatyaa3535 aynı evin içinde değilim Yanyana otururuz yemeklerimiz birlikte yeniliyor çok memnunum gerçekten kayınvalidem gözü ile bile görmüyorum o derece oğluma bakar yemek hazırlar beraber gezeriz çoğu zaman yardımcı olur eşimle aramda küslük olsa ilk beni savunur o derece gelinlerim evlerini bırakıp geldi diye bir dediğimi iki etmez rabbim herkese benim kayınvalidem gibi birini nasip etsin çok şanslıyım çok ❤️Onu çok seviyorum
zarifhanim [silindi] Bende onların durumunu düşündükçe hep hayretler içinde kalıyorum. Bence özel hayata saygı olmalı ya her gün evinizde misafir varmış gibi oluyor çok garip..
AksoyS Oglusumm niye onda oglan yokmu🤣🤣🤣 benimde eltinin 2 kizi var masallah o kadar guzellerki sari papatya bende oglan yok bunda olur diye odu kopuyor tuaf bi kadin….. ben ondan kucugum ama yinede olgunlukla karsiliyorum insallah zamanla bu igrenc bakis acisindan kurtulur
Deleted11 Popy_ kafa dengiyiz ama öyle çok çok değil fikir ayrılıklarımız var ama törpüleniyor ya da şöyle söyleyim aynı evde yaşamıyoruz sorun olmuyor 🙈 Bide kuzeniz eltimle, küçüğü de saygılı olursa neden anlaşmayalım ki herkes kendi evinde sonuçta 🤷♀️