xxDeNiZxx Deleted11 çevremizden gördüklerimiz hep işte okadar çok şeyler varki nasıl tahammül ediliyor dediklerim belkide caresizliklerinden susuyorlar belkide yapı meselesi bilemiyorum
Deleted11 xxDeNiZxx genellikle çaresizlikten oluyor. Çünkü bizim insanımız kızımız boşanırsa rezil oluruz kafasında maalesef 🙄
Deleted11 Rouge bencillik arkadaşlar arasında affedilmez belki ama eşle konuşularak affedilebilir bence ☺️
Rouge Deleted11 ben bencil es istemem ya .bence asıl sevdigimiz insanın bencillik yapmaması gerek .arkadaşlar zaten herkes kendi derdinde .ama eşimin beni ailesini cocuklarını düşünmesini beklerim bencillik olmamalı aile arasında ..
Deleted11 Rouge haklısın kuzum, bilmiyorum eşim bencil değil hatta hep bana yapmak ister kendine bişey istemez. Çok şükür. Yani belki bencil olsaydı affetmem derdim
Marbled Deleted11 Aldatılma, şiddet, küfür affedemem. Eşime daha sevgiliyken bunları yutamayacağımı söylemiştim. Allah korktuğumuza uğratmasın inşallah.
Nietzsche Marbled 😂😂😂o çok net ,ama kafası zehir . Normal bi insanın vereceği cevap değil 😂 ya da çok zor durumda bu amca jagsnsjs