Ogretmenhanim 1- Şiddet 2-Aldatma 3-Değersizlik sürekli hakaret etmesi veya başkalarının yanında sürekli küçük düşürmesi
Deleted11 Ogretmenhanim ayy öyle insanları direkt hayatımdan uzaklaştırırım. beni başkasının yanında küçük düşürürse eğer ışık hızıyla silinir ☺️
Quenlik Deleted11 bende asla affetmem derdim insan sevince gözü gormuyo affediyo ama sonu hüsran tabiki. Duygularla değil de mantıkla hareket etmek gerek fakat o an mantık devredısı oluyor. O yüzden bundan sonra hiç bir şeye asla demem insaniz sonuçta başımıza her sey gelebilir allah taşıyamayacağız yükler vermez inşallah gerisi hallolur
hazal123 Valla şiddet ve aldatmayı affetmem dedim ama affettim, kimse büyük konuşmasın bence, insan bazen bir şans veriyor ve vermek zorunda kalıyor
Deleted11 Babyper sen ne bence kurtar kendini, emin ol babanın yanında daha mutlu olursun. Hiç değilse baban, elin oğlu vuracağına babanın yanında ol, belki laf söyler falan ama bilmiyorum onu çekmen daha iyi.
Piyemses Deleted11 iy sen şimdik neden böyle kesin Bi soru sorup milletin yapmam etmem dediği şeyleri söyleyip büyük konuştutturuyysun 😅😅😅😅 bu posta bu cvbı verip kaçam
papatya_ Deleted11 ihanet kırmızı cizgimdir ,yalan da var ama söylerse kendi sürünür diğeri asla affetmem
Dilarra Deleted11 aynen bende aldatılmayı kabul etmem evlenmeden önce ki ilişkilerim de hep aldatıldım malesef çok sevmeme rağmen acimdan öldüğüm zaman bile bir şans vermedim