Hayel Lavinia_ büyük bir yanliş anlaşilma var hanimlar siz beni birileriyle kariştiriyorsunuz. Ve saygisizlik oluyor bu
Deleted11 Hayel baya aktivsiniz burda. Yorum yapmadiğiniz bir post olmamiştir.. @Hayel bu mu düzgün üslup 🤷♀️
Hayel Deleted11 bak arkadaşım burda kimleyse aranda husumet olmuş onu bilemem bu bir. İkinciside ben senden korkmuyorum bahs etdiğin kişi olsaydim söylerdim kimliğimi. Üçüncüsü beni bir daha rahatsiz etme. Haydi kolay gelsin sana
Deleted11 Hayel sizli bizli konuşunca üsluplu olunmuyor. Sormayın efendim istediğime yorum yaparım 🤷♀️
Hayel Lavinia_ ikimizde azəriyiz bir birimuzu yaxşi başa düşərik. Kimlə səhv salirsiz məni başa düşmurem.??
Lavinia_ Hayel yanlış anlaşılma olmuş ola bilər dalaşmağın yeri yoxdu @Deleted11 sizden rahatsız oluyorsa onun postuna ve ya yorumuna yazmasınız konu kapanır 🙂😘
Deleted11 Lavinia_ biz azeriyiz daha iyi anlaşırız mı dedi anlamadım pek 🙈 ben onun postuna yazmadım önceki konuşmada da konu kapandı gitti. Burda kendi yazdı bana 🤷♀️
Rouge Hayel sizde yapın .burda gereksiz sorular postlar yorumlar yerine böyle dolu dolu insanlardan dolu dolu yorum gormek istiyoruz .sen istemezsen okumazsın