Ask_hosmus Ela34 aşkı memnu, muhteşem yüzyıl, küçük sırlar, kiralık aşk, yaprak dökümü, hayat bilgisi, acemi cadı, sihirli annem, selena, çukur, bu kadar geldi aklıma😂
Orange-woman Ela34 Beyaz gelincik Cinlerle periler (korku değil) Koçum benim Kara para aşk Küçük sırlar Muhteşem yüzyıl
Ela34 deleted8 evet netflixten izledim bende zaten ay yok dayanamamıştım zaten atlaya atlaya izliyordum oda yazmıştı bölümler 40 dakika sen 15 20 dk bitiriyorsun diye 😂
eternallove Ela34 Dürüyenin güğümleri internetten on bin defa bütün bölümleri izleyip tekrar izliyorum 😂halim dede için bile izlenir yaprak dökümü de öyle ezberledim artık bütün sahneleri yine bakıyorum cennet mahallesi yeşil deniz yer gök aşk baba ocağı seksenler (eski bölümler)
Ela34 eternallove ahh kız bende izledim düreyenin gügünlerinş baba ocağını sonu olmasada yaprak dökümü yarın izledim
eternallove Ela34 TV 2 de oynuyor hafta içi yaprak dökümü işimi o saate bitirmeye çalışırım bakmak için 🙂
Ortasekerlikahve Ela34 avlu , şefkat tepe , arka sıradakiler , yarım elma , Bücür cadı , aşk ve mavi , kara gül 😂