• Muhabbet
  • kimler evli kimlerin çocuğu var 😎

typeonegative bende bugun katildim 20 yasindayim 1 yıl 9 aydır evliyim çocukta düşünüyoruz ama bakalım♥️

Sunrise

Sunrise hayırlı olsun cnm benim 15 aylik kızım var şu anda ☺️2019 ekimde evlendim kasimda hamileydim yani kusarak geçirdim araya korona girdi pek alisamamstm evliliğe 🥲artk adapte oldm

Bal10cuk teşekkürler🥰birde hemen hamile kalmışsınız ya ondan da olabilir ama suan adapte olmanıza çok sevindim bende evlendim 1 ay sonra pandemi çıktı 10 ay vajinismusla uğraştım sonra çok şükür yendim sonra 1 yıl içinde 2 düşük yaşadım ve birsuru şey bu ayda çocuk istedik denedik ama bakalım regl tarihimi bekliyorum🥰

26 yaşındayım
        2 buçuk senelik evliyim
        1.5 yaşında kızım var 😍

32 yaşındayım eşim 30 6 yıldır evliyiz ama 11 yıllık geçmişimiz var 🤭 2 çoçuğumuz var 1 erkek (4) bir kız(40 günlük) neyse yaşlanmışız bu post bunu düşündürdü 😪🥴😂

29 yaşındayım.esim 32 👀2019 da evlendim 16 aylık bebeğim var🧿🧿🧿

typeonegative 31 yaşındım 4.5 yıllık evli barklı ayten bir kız bir erkek anasıyım 🤣🤣

Bal10cuk 😂 ya o da var tabii ama ben korkuyorum biraz da o sorumluluğu almaya 😕 sen kaç yaşındasın kuzum

typeonegative 21 yaşındayım,eşim 28 👍 2 sene 9 günlük evliyim🙈🌼 bir de 11 aylık oğluşum var🐾